Bag med Grundsmag!

Kom og få hænderne i dejen med en lærerig bagelektion hos Grundsmag i Roskilde

På kurset lærer du alt om ælte- og hævemetoder. Vi nørder lidt surdej, arbejder med friskformalet mel og en masse lækker klistret dej. Du får en stor portion ny viden med hjem som kan forbedre eller inspirere din hjemmebagning.

Dagens pensum:

Surdejsbrød - 2 timers hvedebrød - Rugbrød - Grundsmag Kanelknuder

Underviser: Jens Kristensen som er kok, madarkitekt og medstifter af Grundsmag

Udforsk gamle kornsorter fra de lokale producenter Meinerts Mølle og Østagergård, som også bruges i menuerne hos Comwell, Florentz, Pipers Hus og Herthadalen. 

Hvornår: søndag d. 1. oktober kl. 10.00-14.00
Hvor: Grundsmag, Helligkorsvej 12, 4000 Roskilde
Pris: 700 kr. Prisen er inkl. en let anretning med drikkelse undervejs. Alle elever får brød og dej med hjem.

 

Booking

Bag med Grundsmag!

Antal 700,00 DKK
Pris total 0,00 DKK
Combine er teknisk rejsearrangør og medlem af Rejsegarantifonden – nr. 2685 Combine A/S, Dannebrogsgade 58A, 9000 Aalborg, CVR: 37 34 20 84
Combine A/S

Grundsmag BAGEKURSUS

Grundsmag er velsmag og omtanke for natur og menneske omsat til simpel og genkendelig madlavning. Grundsmag tilbyder forskellige madlavningskurser, hvor du kan finde inspiration til din madlavning. De tilbyder desuden hverdags- og festmad, brød og kager. Grundsmag er stiftet og ledet af: Kok og økonom Marie Vedel og Kok og madarkitekt Jens Kristensen.
Grundsmag: Helligkorsvej 12, 4000 Roskilde Tlf.: 23456763 www.grundsmag.dk