Pimp din lokale grøntsag

Få inspiration til mere grønt i hverdagen med Grundsmag og RO:KOST-producenter!

Sammen med kok Marie Vedel fra Grundsmag kan du blive skarp til at tilberede friske og lokale grøntsager, som du normalt ikke har adgang til gennem detailhandelen!

Marie Vedel vil desuden med kyndig hånd guide dig igennem de klassiske rødder og kål – og vise dig, hvordan du kan tilberede disse på helt nye og spændende måder!

Aftenen igennem laver vi forskellige simple retter med lokale grøntsager, hvor vi gør brug af en bred vifte af tilberednings- og tilsmagningsmetoder.

Herefter går vi grøntsagsamok, hvor vi snitter, bager, steger og smager!

Underviser: Marie Vedel som er kok og medstifter af Grundsmag.

Grøntsagerne, der bruges, er fra den lokale producent og pioner Søren Wiuff. Derudover er der en masse godter fra Jan Algreen på Søris!

Under RO:KOST-festivalen kan du smage Søren Wiuffs råvarer på Restaurant Moehr og Store Børs og Søris’ råvarer på Comwell, Florentz, Restaurant Mumm, Herthadalen og WHY Food & Cocktails.

 

Hvornår: Torsdag d. 28. september kl. 17.00 -21.00
Hvor: Grundsmag, Helligkorsvej 12, 4000 Roskilde
Pris: Voksne: 450 kr. Prisen er inkl. en let spise med smagsprøver og kaffe undervejs.

Booking

Pimp din lokale grøntsag

Antal 450,00 DKK
Pris total 0,00 DKK
Combine er teknisk rejsearrangør og medlem af Rejsegarantifonden – nr. 2685 Combine A/S, Dannebrogsgade 58A, 9000 Aalborg, CVR: 37 34 20 84
Combine A/S

Grundsmag GRØNT

Grundsmag er velsmag og omtanke for natur og menneske omsat til simpel og genkendelig madlavning. Grundsmag tilbyder forskellige madlavningskurser, hvor du kan finde inspiration til din madlavning. De tilbyder desuden hverdags- og festmad, brød og kager. Grundsmag er stiftet og ledet af: Kok og økonom Marie Vedel og Kok og madarkitekt Jens Kristensen.
Grundsmag: Helligkorsvej 12, 4000 Roskilde Tlf.: 23456763 www.grundsmag.dk