Smagstur hos Herslev Bryghus

Herslev Bryghus inviterer til en smagsrejse på gårdbryggeriet!

Vi kommer bagom gårdbryggeriet, hvor vi ser og smager på produktionen i alle dens stadier. Eftermiddagen byder på en lokal madrejse med smagen som omdrejningspunkt og med afstikkere til gastronomi, øl-håndværk, dyrevelfærd, vild mad og jordens frugtbarhed.

Vi starter eftermiddagen i kornet – og det er også her, vi slutter. Undervejs smager vi på flere typer maltbyg, humle, mask, kalv, øl-eddiker og flere syrlige produkter. Derudover skal vi naturligvis smage flere varianter af Herslev-øl og brød af gamle landsorter af hvede & rug.

Lær mere om produktionen – og hør om, hvordan masken (kornresterne fra brygningen) gives til Angus-kvæget på markerne omkring gården. Kvæget kvitterer med at gøde jorden, hvilket giver en frugtbar jord, bedre brødkorn og maltbyg - og i sidste ende bedre øl. Øl som vi kan nyde – eller omdanne til øl-eddiker, pickles, ketchup og sennep.

Under RO:KOST-festivalen kan du smage Herslev Bryghus' produkter hos Mumm, Raadhuskælderen, Store Børs, Restaurant Upstairs og Herslev Bryghus.

Hvornår: Torsdag d. 5. oktober kl. 16.00 -17:30
Hvor: Herslev Bryghus, Kattingevej 8, Herslev, 4000 Roskilde
Pris: 150 kr. Prisen er inkl. smagsprøver på Herslev- øl og forskellige typer brød

 

Booking

Smagstur hos Herslev Bryghus

Antal 150,00 DKK
Pris total 0,00 DKK
Combine er teknisk rejsearrangør og medlem af Rejsegarantifonden – nr. 2685 Combine A/S, Dannebrogsgade 58A, 9000 Aalborg, CVR: 37 34 20 84
Combine A/S

Herslev Bryghus Smageværksted

Herslev Bryghus ligger i naturskønne omgivelser i landsbyen Herslev, midt i den nye nationalpark Skjoldungelandet. På Herslev Bryghus brygger vi øl, tapper dem, pakker dem i kasser og kører dem ud til vores forhandlere over hele landet.
Herslev Bryghus Kattingevej 8 Herslev 4000 Roskilde Telefon: +45 46 40 18 07
Gårdbutikken er åben for salg i kontorets åbningstider samt fredag 13-18 og lørdag 10-15.