Fra jord til bord

Gå med chefkokken i marken!

Amy og Ask fra det økologiske og biodynamiske landbrug, Kiselgården, inviterer til en spændende dag i marken!

Vi går på opdagelse i de 70 hektar land, hvor vi ser og smager på de mange grøntsager og hører om livet som økologisk landmand. På turen gør vi holdt ved det spændende og hyggelige drivhus, hvor chefkok Peter Møller fra Restaurant Moehr fortæller om forholdet til de lokale producenter, om brugen af råvarer i madlavningen og om de forskellige lækkerier fra Kiselgården.

Peter Møller giver desuden unikke madlavningsfif og råd til, hvordan du bruger de forskellige grøntsager! Du får udleveret en mulepose med lækkerier fra Kiselgården og en dertilhørende spændende opskrift fra Restaurant Moehr, så du selv kan give dig i kast med råvarerne derhjemme!

Husk gummistøvlerne og tøj efter vejret!

Under RO:KOST-festivalen kan du smage Kiselgårdens råvarer hos restaurant Moehr og restaurant Herthadalen

 

Hvornår: søndag d. 8. oktober kl. 11.00-14.00
Hvor: Kiselgården, Jonstrupvej 18, 4350 Ugerløse
Pris: Voksne: 150 kr. Børn under 15 år: gratis.
Prisen er inkl. en let frokost og en mulepose med lækkerier fra Kiselgården

 

Booking

Fra jord til bord

Antal 150,00 DKK

Fra Jord til Bord - Børnebillet under 15 år

Antal 0,00 DKK
Pris total 0,00 DKK
Combine er teknisk rejsearrangør og medlem af Rejsegarantifonden – nr. 2685 Combine A/S, Dannebrogsgade 58A, 9000 Aalborg, CVR: 37 34 20 84
Combine A/S

Restaurant Moehr på Kiselgården

Restaurant Moehr bruger råvarer fra Kiselgården i deres lækre RO:KOST-menu, som du kan smage under RO:KOST-festivalen i uge 41! Med dette særarrangement inviterer de i samarbejde til en dag på marken, hvor vi både skal se, høre og smage!
Kiselgårdens Gårdbutik: Åbningstider: Fredag, lørdag og søndag: kl. 10.00-18.00 med selvbetjening. Kiselgården, Jonstrupvej 18, 4350 Ugerløse