Moehrs Madklub: Artist talk med Niels Valentin d. 24/10

Kom til en snak og en bid mad i Restaurant Moehrs hyggelige omgivelser.

Billedkunstner Niels Valentin udstiller sine billeder i restauranten og fortæller om kunsten og inspirationen samtidig med at i får et lækkert måltid mad tilberedt med grøntsager fra Kiselgaarden. 

Kom med d. 24. oktober - nyd et skønt måltid mad lavet på lokale og økologiske råvarer og bliv inspireret af Niels Valentins malerier af natur og hav.

Tekst om kunstneren Niels Valentin

Niels Valentin, 54, er billedkunstner og født og opvokset i Roskilde. Herfra tager han ud til vore forskelligartede kyster og lader sig inspirere af naturens store rum og den eftertænksomhed, man altid rammes af derude. I atelieret søger han at genskabe følelsen og stemningen, gennem fotos og sansninger ud fra tanken om, at vi alle har en iboende fælles længsel efter dét som naturen, og især havet giver os.

Booking

Moehrs Madklub: Artist talk med Niels Valentin d. 24/10

Antal 120,00 DKK
Pris total 0,00 DKK
Combine er teknisk rejsearrangør og medlem af Rejsegarantifonden – nr. 2685 Combine A/S, Dannebrogsgade 58A, 9000 Aalborg, CVR: 37 34 20 84
Combine A/S

Restaurant Moehr Madklub

Moehrs madklub er en del af det moderne spisehus Moehr, som er beliggende i Roskildes gågade. Arrangementer er sæsonpræget og sker i samspil med lokale bønder, leverandører og kunstnere. Her kan du få idéer til madlavningen, valg- eller sammensætning af vin til maden og blive introduceret til nye gastronomiske metoder.Restaurant Moehr benytter sig bla. af gode friske råvarer, såsom økologiske grøntsager og urter fra Kiselgården og Sørens Wiuff. Friskfanget fisk, lækkert krogmodnet kød, økologisk øl og biodynamiske vine.
Restaurant Moehr
Skomagergade 40,
4000 Roskilde
Åbent: man-tors 10-23, fre-lør 10-24,
www.moehr.dk
Moehrs Madklub afholder arrangementer ca. 2 gange om måneden. Man kan købe billetter her på siden.