Ungarsk vinaften hos Upstairs d. 26/10

Kom med til ungarsk vinaften d. 26. oktober kl. 18 hos Restaurant Upstairs og smag på klassiske og traditionelle druer fra to af Ungarns bedst kendte vindistrikter: Balaton og Szekszárd. Upstairs køkkenchef sørger for en lækker 5 retters menu til at ledsage vinene.

Velkomst: 2016 Irsai Oliver, Balaton, Feind Winery

Forret: Laksetatar på frisk salater - hertil 2016 Chardonnay, Balaton, Feind Winery

Mellemret: Hjemmerøget and med abrikos, valnødder og tranebær - hertil 2015 Merlot, Szekszárd, Takler Winery

Hovedret: Langtidsbraseret oksebryst US med rodfrugter og skysauce - hertil 2012 Cabernet Franc, Balaton, Feind Winery

Ost: 2 slags oste med råmarinerede pærer og knækbrød - hertil 2015 Tyreblod, Szekszárd, Takler Winery

Dessert: Vanille panna cotta med bærkompot - hertil 2012 Zeusz, Balaton, Feind Winery

Booking

Ungarsk vinaften hos Upstairs d. 26/10

Antal 549,00 DKK
Pris total 0,00 DKK
Combine er teknisk rejsearrangør og medlem af Rejsegarantifonden – nr. 2685 Combine A/S, Dannebrogsgade 58A, 9000 Aalborg, CVR: 37 34 20 84
Combine A/S

Restaurant Upstairs

Restaurant Upstairs ligger smuk, lys og venlig på 1. sal i starten af gågaden på Stændertorvet. Køkkenet arbejder altid mad md friske råvarer, som købes hjem fra dag til dag. Vores bøffer steges på grill - vi rører selv vores is & vi bager frisk brød hver dag.
Restaurant Upstairs
Skomagergade 4, 1.
4000 Roskilde
Tlf.: 46351900
E-mail: restaurant@upstairs-roskilde.dk
www.upstairs-roskilde.dk
Åbent:
Man-lør: 11-21