Velkommen til Roskilde

På kun 30 minutter med tog eller bil fra København, kan du besøge Danmarks første hovedstad, Roskilde.

Oplev blandt andet Vikingeskibsmuseet, Roskilde Domkirke, den unikke natur omkring Roskilde Fjord eller gå på shopping i de mange skønne butikker i én af Danmark bedste handelsbyer. Slut dagen af med en kulinarisk oplevelse på Roskildes mange caféer og restauranter. God fornøjelse i Roskilde!

 

Vikingeskibsmuseet Roskilde

Der er skruet helt op for julehyggen når Stændertorvet åbner op for decembers julemarked. Her er masser af godt til ganen, fine julegaver og sjove aktiviteter for børnene. 

Roskilde Domkirke har siden 1995 været på UNESCOs verdensarvsliste og med 39 kongelige gravmonumenter er domkirken et absolut must-see. 

Deltag i fotokonkurrencen, som skal munde ud i nye flotte postkort af Roskilde. Læs mere her.

Julen i Roskilde bliver igen i år helt særlig. Byen er fyldt med julearrangementer, julemarkeder og godt til ganen allerede fra slut november og det fortsætter hele december måned. Kig med her:

Roskilde Fjord og Isefjorden danner rammen om unikke oplevelser i hele Fjordlandet. Se de specialsyede oplevelser og book nye oplevelser i hele regionen omkring fjordene lige her.

Book oplevelser i Roskilde

Vikingeskibsmuseet og Roskilde Domkirke har begge fået 3 stjerner af Guide Michelin. Vi anbefaler varmt et besøg…

Er du til cykelferie, overnatning i naturen eller en rolig sejlads på vandet, så er istidslandskabet omkring Roskilde Fjord helt unikt.