Roskilde Domkirke - UNESCO verdensarv

Oplev 39 kongegrave i Roskildes smukke katedral - Domkirkens arkitektoniske stilarter har bragt den på UNESCO's verdensarvsliste. Vi anbefaler varmt et besøg!

I vikingernes kølvand

Gå på opdagelse på Vikingeskibsmuseet i Roskilde og oplev de fem originale Skuldelev vikingeskibe, gå ombord på et rekonstrueret skib eller besøg et af de mange arbejdende værksteder.

Forårsfornemmelser i Roskilde

Vi anbefaler en tur til Roskilde mens de fine forårsfornemmelser hersker - Her kan I opleve den historiske by, naturen på cykel eller gåben og få sjove oplevelser på attraktionerne.

UGEKALENDER: Det sker!

Se hvad der sker i Roskilde i denne uge

Roskilde turistmagasin brochure 2017

INSPIRATION: Roskildes turistmagasin

Læs vores nye turistmagasin! Magasinet er fyldt med inspiration til ferien eller den unikke oplevelse i Roskilde og som distribueres til godt 2400 udleveringssteder i Danmark.

Book en guide til en unik Roskilde rundvisning

Skal du arrangere et virksomhedsbesøg eller en privat oplevelse ud over det sædvanlige? Så anbefaler vi muligheden for at booke en af Turistbureauets professionelle guider.

 

 

I skovens dybe stille ro - kom med i Boserup Skov

I de stejle skrænter mod Roskilde Fjord og Kattinge Vig kan du se levn fra stenalderen, i stævningsskoven er der en helt speciel type skov og i Stilleskoven kan du sidde og nyde roen.

DOWNLOAD: Kort over 'Anemonesporet'

Her kan du downloade vores kort over anemonesporet i Boserup Skov.

Ruten er ca. 4 km. når man bevæger sig hele vejen gennem Boserup, ud til Lerskrænten ved Kattinge vig og langs den tidligere anløbsbro som dampskibsfærgen fra Roskilde brugte. Turen krydser Boserupgaard Naturcenter hvor der findes mange typer planter!

Påskeferie i Roskilde

PÅSKETID I ROSKILDE

Kom til Roskilde i påsken og oplev naturen og kulturen i vores historiske by. Gå eller cykel en tur i det dejlige landskab og få sjove påskeoplevelser på Roskildes attraktioner!