Roskilde Domkirke - UNESCO verdensarv

Oplev 39 kongegrave i Roskildes smukke katedral - Domkirkens arkitektoniske stilarter har bragt den på UNESCO's verdensarvsliste. Vi anbefaler varmt et besøg!

I vikingernes kølvand

Gå på opdagelse på Vikingeskibsmuseet i Roskilde og oplev de fem originale Skuldelev vikingeskibe, gå ombord på et rekonstrueret skib eller besøg et af de mange arbejdende værksteder.

UGEKALENDER: Det sker!

Se hvad der sker i Roskilde i denne uge

Forårsfornemmelser i Roskilde

Vi anbefaler en tur til Roskilde mens de fine forårsfornemmelser hersker - Her kan I opleve den historiske by, naturen på cykel eller gåben og få sjove oplevelser på attraktionerne.

KONKURRENCE: #Anemonesporet i Boserup Skov

VisitRoskilde inviterede henover påsken, på to guidede anemoneture i Boserup Skov. Sideløbende har VisitRoskilde kørt en fotokonkurrence på Instagram. Se vinderen her

INSPIRATION: Madoplevelser i Roskilde

Roskilde byder på et væld af smagsoplevelser med kvalitet i fokus og i alle prisklasser. Gourmetmad, nordisk vikingemad, klassisk smørrebrød, økologi og meget mere. 

Book en guide til en unik Roskilde rundvisning

Skal du arrangere et virksomhedsbesøg eller en privat oplevelse ud over det sædvanlige? Så anbefaler vi muligheden for at booke en af Turistbureauets professionelle guider.