Vandreture Skjoldungelandet

Vandrestier i Vikingernes fodspor

Snør vandreskoene og følg i vikingernes fodspor! Oplev den smukke natur i Roskilde samtidig med du får motion og frisk luft.

Oversigt over seværdigheder i Skoldungernes land

Nationalpark Skjoldungernes Land rummer en rigdom af natur- og kulturhistoriske værdier. Her på siden er anbefalet nogle besøgssteder og udflugtsmål i Roskilde kommune

Træk i støvler og jakke og oplev Nationalparken

Træk i støvler og jakke og gå en tur i en af de store løvskove i Nationalpark Skjoldungernes Land. Kig godt på træernes grene og se farverne på bladene skifte!

Efterår i Roskilde

EFTERÅR: anbefalede oplevelser til dig

Inspiration til gyldne efterårsoplevelser i Roskilde

I skovens dybe stille ro - kom med i Boserup Skov

I de stejle skrænter mod Roskilde Fjord og Kattinge Vig kan du se levn fra stenalderen, i stævningsskoven er der en helt speciel type skov og i Stilleskoven kan du sidde og nyde roen.

Kragerup Go high

Go High - Kragerup Gods

Tag familie, venner eller kollegaer med til en naturoplevelse ud over det sædvanlige. På de ca. 6 kilometer klatrepark bliver I udfordret i højderne!

Vi har samlet en række skønne cykelruter lige her!

Hop op på cyklen og oplev naturen rundt om Roskilde. Bliv inspireret til en hyggelig endagstur eller blot et par timers luft på den tohjulede. Aldrig langt fra Fjorden, skyggefulde skove og marker!

Fjordstien

Fjordstien er en natursti langs Roskilde Fjord og Isefjorden og bringer dig tæt på kysten, hvor du kan se vandet, nyde duften og mærke brisen fra fjorden.