Vandreture Skjoldungelandet

Vandrestier i Vikingernes fodspor

Snør vandreskoene og følg i vikingernes fodspor! Oplev den smukke natur i Roskilde samtidig med du får motion og frisk luft.

EFTERÅR: 8 anbefalede oplevelser til dig

I disse dage bliver bladene gyldne og himlen langsomt mørkere og mere grå. Men det behøver ikke gå ud over hverken humøret eller muligheden for fantastiske efterårsoplevelser.

Sov i naturen

FRISK LUFT: Sov i naturen!

Oplev naturen, kulturhistorien og landskabet helt tæt på med overnatninger under åben himmel. I Roskilde har vi mange shelters med smukke udsigter, som du kan bruge helt gratis!

 

I skovens dybe stille ro - kom med i Boserup Skov

I de stejle skrænter mod Roskilde Fjord og Kattinge Vig kan du se levn fra stenalderen, i stævningsskoven er der en helt speciel type skov og i Stilleskoven kan du sidde og nyde roen.

Vi har samlet en række skønne cykelruter lige her!

Hop op på cyklen og oplev naturen rundt om Roskilde. Bliv inspireret til en hyggelig endagstur eller blot et par timers luft på den tohjulede. Aldrig langt fra Fjorden, skyggefulde skove og marker!

Fjordstien

Fjordstien er en natursti langs Roskilde Fjord og Isefjorden og bringer dig tæt på kysten, hvor du kan se vandet, nyde duften og mærke brisen fra fjorden.

Kragerup Go high

Go High - Kragerup Gods

Tag familie, venner eller kollegaer med til en naturoplevelse ud over det sædvanlige. På de ca. 6 kilometer klatrepark bliver I udfordret i højderne!

INSPIRATION: Naturoplevelser

Landskabet og naturområder ved Roskilde kan give ro til sjælen. Aldrig langt fra Fjorden, skyggefulde skove og parker - Her kan man "tjekke ud"!