RO:KOST MADFESTIVAL 2017

For tre år siden lancerede VisitRoskilde madfestivalen RO:KOST, der dels har til formål at fremme brugen af lokale råvarer blandt restauranterne i Roskilde, og dels ønsker at give festivalens mange gæster en spiseoplevelse fyldt med gode, lokale råvarer. 

Uden for Roskildes bygrænse findes der masser af dygtige og dedikerede fødevareproducenter, der hver især fremstiller unikke produkter og råvarer med smag, ærlighed og kvalitet i centrum. I uge 41 hylder RO:KOST Madfestival og Roskildes bedste restauranter alle disse delikate fødevarer, som bliver produceret i vores lokale spisekammer.

Her kan du spise RO:KOST i år

Det er vores RO:KOST restauranter, som sørger for at de lokale råvarer kommer fra jord til bord, så vi alle kan få smag for det nære. Se hvilke restauranter der deltager i årets RO:KOST Madfestival her...

Smugkig på alle RO:KOST menuerne...

Fisk, gris, lam, ko, vildsvin, kylling eller ... ? Der er noget for enhver smag i årets ROKOST menuer. Her kan du få et overblik over restauranternes menuer;

NYHED: RO:KOST særarrangementer fra uge 39

Få mudder på støvlerne, få inspiration til at bruge lokale råvarer i madlavningen eller kom med på smagstur...vi varmer op til RO:KOST med flere særarrangementer allerede fra uge 39.

Læs om de lokale producenter bag RO:KOST

RO:KOST har fokus på de lokale råvareproducenter, og her kan du se hvem der leverer til Roskildes Madfestival. De gør det med øje for kvalitet, ærlighed og med stor kærlighed...