VisitRoskilde for pressen

Her på siden kan du som erhverv, medlem og presse finde presse- meddelelser, information vedr. , pressekontakt, nyheder og analyser om turismen samt benytte vores mediecenter.

 

Pressemeddelelser 2017:

Maj 2017: Gå med i Lise Nørgaards Fodspor - i anledning af hendes 100 års fødselsdag

Lise Nørgaards særlige tilknytning til Roskilde er ikke at fornægte. Derfor inviterer VisitRoskilde på to guidede ture i anledningen af Lise Nørgaards 100 års fødselsdag lørdag d. 10 juni

Maj 2017: Konkurrence: Årets Anemonefotograf

Sideløbende med introduktionen af anemonesporet har VisitRoskilde kørt en fotokonkurrence på Instagram, hvor alle der delte et foto under tagget #anemonesporet deltog i konkurrencen om at blive årets ’anemonefotograf’

Marts 2017: Oplev anemonehavet i Boserup Skov

VisitRoskilde inviterer i samarbejde med Danmarks Naturfredningsforening på to særlige vandringer på ’anemonesporet’, hvor man ved selvsyn kan se det imponerende anemonehav – og samtidig blive klogere på den nye Nationalpark Skjoldungernes Land.

Marts 2017: Naturturisme - Roskilde har et guldæg i baghaven 

Naturen spiller som aldrig før en central rolle, når vi vil ud og opleve verden – og her har Roskilde noget særligt. Med en placering midt i Nationalpark Skjoldungernes Land har Roskilde en række unikke naturoplevelser, som bare venter på at blive budt ud til byens turister.

Januar 2017: AlleTidersBedste-Oplevelser 

En ny, gratis ’AlleTidersBedste-pose’ skal sætte generationerne sammen og inspirere  bedsteforældre og børnebørn til at opleve Roskildes store udbud af aktiviteter i ferierne. 

 

Presse arkiv:

Arkiv 2016

 

Del denne side

Kontakt:

VisitRoskilde
Stændertorvet 2, 2.sal
4000 Roskilde

Presseansvarlig:
Vice-direktør, Mette Holmgren
mette(at)visitroskilde.dk

Om VisitRoskilde:
VisitRoskilde er Roskildes officielle turistorganisation. VisitRoskildes formål er at koordinere, markedsføre og udvikle turismen, så gæsterne får gode oplevelser før, under og efter besøget i Roskilde.