På rejse i Roskildes historie

VisitRoskilde for pressen

Her på siden kan du som erhverv, medlem og presse finde pressemeddelelser, nyheder og analyser om turismen samt benytte vores mediecenter.

 

Pressemeddelelser 2017:

Oktober 2017: AlleTidersBedste-oplevelser til efterårsferien!

VisitRoskilde igen en bedste-pose med nye, spændende tilbud og oplevelser til den kommende efterårsferie. I posen finder du masser af gode tilbud og inspiration til bedsteforældre og deres børnebørn til sammen at opleve Roskildes store udbud af aktiviteter i efterårsferien.

September 2017: Sjællænderne har fået smag for RO:KOST

Når VisitRoskilde for fjerde gang blænder op for årets RO:KOST Madfestival, så er det langt fra kun lokale, der sætter sig til rette ved tallerkenerne.

Juli 2017: Flere og flere turister lægger hovedet på puden i Roskilde

Over 30.000 flere turister har de seneste 12 måneder lagt hovedet på puden på et af Roskildes overnatningssteder end sammenlignet med samme periode året før

Juni 2017: Elektriske skrotrobotter og pulserende skralderytmer

Roskildes nye sommerfestival Go Orange RE.USED inviterer børn og barnlige sjæle til at skrue, skille og samle SKROTROBOTTER ud af elektronik-affald lørdag d. 1 juli fra kl. 10-14. VisitRoskilde er arrangøren i samarbejde med Made By Kids og DanWEEE, som sætter fokus på de enorme mængder elektronikaffald, som hvert år kasseres i Danmark.

Juni 2017: GO ORANGE RE.USED forgylder skraldet i 5 uger

Skrald kan være guld værd! Det får Roskildegenserne og byens turister synlige beviser på, når den nye Go Orange RE.USED sommerfestival løber af stabelen fra 23. juni til 30. juli – og puster nyt liv i byrummet med skraldeskulpturer og byg-med-projekter for hele familien.

Paperboy 13. juni 2017 Kæmpe-kunstværker skal genstarte Go Orange 


Maj 2017: Gå med i Lise Nørgaards Fodspor - i anledning af hendes 100 års fødselsdag

Lise Nørgaards særlige tilknytning til Roskilde er ikke at fornægte. Derfor inviterer VisitRoskilde på to guidede ture i anledningen af Lise Nørgaards 100 års fødselsdag lørdag d. 10 juni

Maj 2017: Konkurrence: Årets Anemonefotograf

Sideløbende med introduktionen af anemonesporet har VisitRoskilde kørt en fotokonkurrence på Instagram, hvor alle der delte et foto under tagget #anemonesporet deltog i konkurrencen om at blive årets ’anemonefotograf’

Marts 2017: Oplev anemonehavet i Boserup Skov

VisitRoskilde inviterer i samarbejde med Danmarks Naturfredningsforening på to særlige vandringer på ’anemonesporet’, hvor man ved selvsyn kan se det imponerende anemonehav – og samtidig blive klogere på den nye Nationalpark Skjoldungernes Land.

Marts 2017: Naturturisme - Roskilde har et guldæg i baghaven 

Naturen spiller som aldrig før en central rolle, når vi vil ud og opleve verden – og her har Roskilde noget særligt. Med en placering midt i Nationalpark Skjoldungernes Land har Roskilde en række unikke naturoplevelser, som bare venter på at blive budt ud til byens turister.

Januar 2017: AlleTidersBedste-Oplevelser 

En ny, gratis ’AlleTidersBedste-pose’ skal sætte generationerne sammen og inspirere  bedsteforældre og børnebørn til at opleve Roskildes store udbud af aktiviteter i ferierne. 

 

Presse arkiv:

Arkiv 2016

 

Del denne side

Kontakt:

VisitRoskilde
Stændertorvet 2, 2.sal
4000 Roskilde

Presseansvarlig:
Vicedirektør, Mette Holmgren
mette(at)visitroskilde.dk

Om VisitRoskilde:
VisitRoskilde er Roskildes officielle turistorganisation. VisitRoskildes formål er at koordinere, markedsføre og udvikle turismen, så gæsterne får gode oplevelser før, under og efter besøget i Roskilde. 

Følg os på instagram: