Sommerrundvisning på Roskilde Kloster

Kom med på en af de spændende rundvisninger på Roskilde Kloster alle onsdage i skoleferien, fra d. 4. juli -  8. august.

Roskilde Kloster er en lille kulturhistorisk perle midt i Roskildes travle centrum med et unikt, historisk bygningskompleks og en stor parklignende have samt en hel speciel kulturhistorie.

Rundvisningerne er med klosterets egne guider, som kender klosteret og dets historie ind og ud. På rundvisningen får man et levende indtryk af det tidligere Roskilde adelige Jomfrukloster.

Du vil høre sjove og spændende historier om Sortebrødremunkene, klosterlivet, de adelige jomfruer og det nutidige Roskilde Kloster.

Undervejs besøger du klosterkirken, Den Røde Stue, Riddersalen og de tilstødende gemakker. Hvis vejret tillader, starter rundvisningen med en kort tur gennem klosterets have.

Rundvisningen tager 1 time og 15 minutter. Rundvisningerne egner sig ikke for små børn.

 

Booking

Sommerrundvisning på Roskilde Kloster

Select a time above
Antal 60,00 DKK

Børnebillet 7-14 år Roskilde Kloster

Antal 25,00 DKK
Pris total 0,00 DKK
Combine er teknisk rejsearrangør og medlem af Rejsegarantifonden – nr. 2685 Combine A/S, Dannebrogsgade 58A, 9000 Aalborg, CVR: 37 34 20 84
Combine A/S

Roskilde Kloster

Det tidligere adelige jomfrukloster ligger som en kulturhistorisk perle lige midt i Roskildes centrum - blot 100 meter bag den travle hovedgade og 5 minutter fra Domkirken.
Kontakt
Roskilde Kloster
Skt. Peders Stræde 8E
4000 Roskilde
Tlf.: 46350219
Email: info@roskildekloster.dk
Åbningstider
Åbent efter aftale.