Rundvisning og smagsprøver i GetSpirits Distillery hele sommeren i Roskilde

GetSpirits Distillery inviterer til en smagsrejse på destilleriet

Kom med bagom produktionen af ægte dansk Rom! På rundvisningen ser vi hvordan rommen i Roskilde laves; fra mylderet af gærceller i gæringskarrene til et kig på det smukke kobberanlæg og selvfølgelig en smagsprøve.

GetSpirits Distillery der åbnede dørene i sommeren 2017 er Roskildes nye Rom destilleri. Stifterne bag er ægteparret Carlo Lund og Inge Lise Schou der på baggrund af deres store passion for rom besluttede at kaste sig ud i at lave danskproduceret kvalitets rom.

Du vil få en rundvisning i destilleriet, se gæringskarrene og få forklaret hvordan destilleringen foregår. Carlo og Inge Lise fortæller om hvad der drev dem til at åbne destilleriet og lidt om hverdagen. Endvidere er der mulighed for at smage på melassen og der bydes selvfølgelig også på smagsprøver undervejs. Til børnene og dem under 18 år er der en sodavand.

 

Hvornår: Tirsdage, torsdage, lørdage fra Juni til August -  kl. 14.00
Hvor: GetSpirits Distillery, Ringstedvej 73, 4000 Roskilde
Pris: 60 kr voksen (børn og unge under 18 år gratis, dog ifølge med voksne)

Booking

Rundvisning og smagsprøver i GetSpirits Distillery hele sommeren i Roskilde

Vælg et tidspunkt herover.
Antal 60,00 DKK
Pris total 0,00 DKK
Combine er teknisk rejsearrangør og medlem af Rejsegarantifonden – nr. 2685 Combine A/S, Dannebrogsgade 58A, 9000 Aalborg, CVR: 37 34 20 84
Combine A/S

GetSpirits Distillery Aps

GetSpirits Distillery der åbnede dørene i sommeren 2017 er Roskildes nye Rom destilleri. Stifterne bag er ægteparret Carlo Lund og Inge Lise Schou der på baggrund af deres store passion for rom besluttede at kaste sig ud i at lave danskproduceret kvalitets rom. Så hvis du har lyst til at se og høre lidt om gæring og destillering er der nu mulighed for det.
GetSpirits Distillery Aps Ringstedvej 73 Dk-4000 Roskilde Tel.:+45 31614670
Valgfri tekst om billedet og fotografens navn” /></center>    </div>
  </div>
</div>
<div style=