RINGEN RUNDT IV - 10. Juni '18

Engang var det en brugt scorereplik i nattelivet at sige, at man havde kørt på Roskilde Ring. Det var dengang, racerkørere fra hele verden kom til Roskilde for at køre motorløb. Selvom Roskilde Ring kun eksisterede fra 1955-1968, var banen så magisk, at mange stadig mindes den som magisk – og mange andre ærgrer sig over, at de ikke nåede at opleve den.

Nu har du mulighed for at være med til at vække Roskilde Ring til live, når vi fejrer Danmarks eneste Formel 1-bane søndag den 10. juni 2018.

Hvis du har et historisk køretøj - bil eller motorcykel – har du her muligheden for at trille en tur Ringen rundt. Efter paradekørslen vil der være røverhistorier fra flere af tidens største racerstjerner, specielt inviterede tidstypiske biler og rundvisning på det virtuelle museum om Roskilde Ring. Der var også være madboder, underholdning for børnene og salg af Roskilde Ring-bøger, -plakater med mere. Det er også en fin anledning til at få tømt garagen for stumper, der kan sælges til andre interesserede.

Årets bil og årets motorcykel vil blive præmieret!

Vi henstiller til, at de tilmeldte køretøjer har mindst 35 år på bagen og ellers er i Roskilde Rings ånd. Det er tiden, bilerne, motorcyklerne og Ringen vi vil hylde – ikke bare gejlede biler.  

Der er fri adgang for alle nysgerrige, men billetten dækker retten til at køre med i paradekørslen mellem kl. 9.00-10.00.

Arrangementet finder sted den 10. juni kl. 10-15 på Roskilde Ring, Ved Ringen 2, Roskilde. 

Booking

RINGEN RUNDT IV - 10. Juni '18

Antal 25,00 DKK
Pris total 0,00 DKK
Combine er teknisk rejsearrangør og medlem af Rejsegarantifonden – nr. 2685 Combine A/S, Dannebrogsgade 58A, 9000 Aalborg, CVR: 37 34 20 84
Combine A/S

Roskilde Ring

Roskilde Ring var en motorsportsbane i Roskilde, nær byens centrum og jernbanestation. Banen blev åbnet som jordbane i en gammel grusgrav på grundlovsdag, den 5. juni 1955. I dag er 'Ringen' et rekreativt parkområde med spor efter den gamle motorsportsbane.
Roskilde Ring Ved Ringen 2, 4000 Roskilde
Tlf.: 26274291
Mail:chresjan@gmail.com