GÅ IKKE GLIP AF EN HYTTE TIL JUL PÅ STÆNDERTORVET

Som privat, virksomhed, attraktion eller organisation giver det mange fordele at have en hytte til Julemarked på Stændertorvet i Roskilde.

JULEMARKED PÅ STÆNDERTORVET i ROSKILDE:

Stændertorvet i Roskilde har siden middelalderen været et knudepunkt i byen, og torvet er også den dag i dag et aktivt og levende torv – ikke mindst når der hver onsdag og lørdag afholdes Torvedag. Den smukke middelalderkulisse med Roskilde Domkirke og det gamle rådhus er også den perfekte ramme for et stemningsfuldt julemarked. 

Hver weekend i december og ugen op til jul skruer vi helt op for julehyggen, når ”Jul På Stændertorvet” og de i alt 20 julehytter fyldes med julepynt, unikavarer, kunst, dekorationer, lokale varer og specialiteter til ganen.

FORDELE: 

 • Du får del i Roskildes julehandel og skaber mersalg i juleperioden
 • Du får kontakt til nye kunder og eksponering i den stemningsfyldte middelalderkulisse
 • Du mister ikke terræn ift. dine konkurrenter
 • Du møder potentielle nye samarbejdspartnere
 • Du får mulighed for at udbrede kendskabet til din butik - både ift. lokale og turister

Vi er sammen om bylivet - Så kom med og bliv en del af Jul på Stændertorvet

 

JULESTEMNING OG GAVEIDEER I ROSKILDES MIDDELALDERKULISSE

Julemarkedet på Stændertorvet byder endnu engang velkommen til 20 hytter med mulighed for at gå på julegave-jagt midt i Roskildes handelsstrøg. VisitRoskilde ønsker at "Jul på Stændertorvet" fyldes med gaveinspiration, unika med keramik, strik, kunst, smykker, håndstrik, smukt kunsthåndværk, lammeskind, træhåndværk og ikke mindst julepynt.

Julemarkedet skal kunne byde på lokale delikatesser, til at spise og til at drikke. Man kan varme sig på gløgg, nyde æbleskiver og varm chokolade, smage og købe lækre delikatesser.

Roskilde Handel og VisitRoskilde arrangerer også underholdning og julemusik - Så kom til Roskilde og vær med til at give gæsterne i byen en skøn oplevelse – hver weekend i december og ugen op til jul.

 

Del denne side

Opdateret af:

VisitRoskilde louise@visitroskilde
 

Kontakt

Adresse

Stændertorvet
4000 Roskilde

Fakta

 • Type

  • Julemarked
  • Marked
  • Jul

Transport

Se geokoordinater

Longitude : 12.0813021
Latitude : 55.6416697