Herslev Bryghus

Herslev Bryghus er et af Danmarks få gårdbryggerier; det vil sige, at kornet til øllet dyrkes på markerne omkring bryggeriet. Øllet bliver serveret helt frisk fra tank i gårdbutikken, hvor du også kan smage Fjordlandet i både i hjemmebag, økologisk kød og sæsongrøntsager.

Herslev Bryghus er et bryggeri med visioner for både smagen, naturen og biodiversiteten i landskabet, og bruger i videst mulig udstrækning lokale råvarer. Ingredienserne kommer fra samarbejdspartnere på egnen, der også bruger hinandens restprodukter i et cirkulært fællesskab.   

På grund af forankringen i fjordlandet, brygger Herslev Bryghus efter de terroir-principper som man kender fra traditionsrige vingårde: Det er naturøl, brygget på landskabets smage, og derfor kan du både få hybenøl og birk, hvedeøl med asparges og spontanfermenteret hø-øl fra Herslev Bryghus, alt efter hvilken årstid du kommer forbi. Der bliver dog også kælet for de klassiske bryg og humlens bitterhed, som man kender fra pilsner og IPA, og hele sortimentet er tilgængeligt i gårdbutikken. 

Bryggeriet har ligget på markerne ved Herslev i 15 år, og snart kommer der også en chokoladefabrik med åben produktion. Med sin placering få hundrede meter fra Herslevs fine strand, er Herslev Bryghus derfor både et gastronomisk og afslappende udflugtmål for hele familien. 

Gårdbutikken er åben hele året, i vinterhalvåret dog begrænset til weekenderne. Her bliver altid serveret kærlig måltider, med fokus på råvarernes smag og sæsonens afgrøder. 

De opdaterede åbningstider er altid at finde på google eller vores hjemmeside: herslevbryghus.dk. Menukort til gårdbutikken findes på herslevbryghus.dk/gaardbutik

Her findes ligeledes en liste over de aktuelle øl på fadølshanerne, samt link til vores events. 

Vi har mange events på bryggeriet. Vi fejrer både årstiderns skiften med stemningsfuldt høstmarked, oktoberfest med trut i tyrolerskørtet, julefrokoster og forårsfest for køerne. Hele året har vi rundvisninger og smagninger på bryggeriet, og vi inviterer sågar til øl-yoga.

Del denne side

Opdateret af:

VisitRoskilde louise@visitroskilde
 

Kontakt

Adresse

Kattingevej 16, Herslev
4000 Roskilde

Telefon

+45 46 40 18 07

Fakta

 • Type

  • Chokolatier
  • Økologisk gårdbutik
  • Økologisk produktion
  • Bryggeri
  • Gårdbutik

Transport

Se geokoordinater

Longitude : 11.98552717
Latitude : 55.66882162