Kopi af RO:KOST RESTAURANTER 2019

 


ÅRETS RESTAURANTER 2019 BLIVER OFFENTLIGGJORT ULTIMO AUGUST...


uge 41 2018 gik det løs da Roskildes restauranter dækkede op til årets RO:KOST Madfestival!

"Valgfri

Aktiv sommerferie i Roskilde

Roskilde ligger smukt placeret i bunden af Roskilde Fjord. Roskilde Fjord udgør en tredjedel af Nationalpark Skjoldungernes Land og der er rig mulighed for at komme ud at sejle på fjorden.

RO:KOST RESTAURANTER 2019

RO:KOST 2019 restauranter er nu offentliggjort og du kan læse om de 10 deltagende restauranter nedenfor.

Se vores video hvor vi præsentere årets deltagende restauranter

 

MENU OVERSIGT 2019

I uge 41 går det løs når Roskildes restauranter dækker op til årets RO:KOST Madfestival!

Comwell Roskilde -  Raadhuskælderen -  Herslev Bryghus - Herthadalen - Mumm -  Pipers Hus - Store Børs - Upstairs - Why food & Cocktails - Grundsmag

*

2 retter kr. 250,-

#Walkingthedog - Oplevelser i Roskilde hvis du har hunden med


Roskilde er Danmarks første hovedstad og er beliggende i smukke omgivelser kun 30 minutter fra København med tog eller bil.

Roskilde er rig på både historie, kultur og natur og er i dén grad værd at opleve.

Vi har samlet en række forslag til oplevelser, som du kan besøge sammen med din hund 

Påskeferie i Fjordlandet

Den dejlige påskeferie er vist ikke til at komme udenom! Der er altid noget at lave på de mange skønne attraktioner, museer og ikke mindst i naturen!

Nedenfor har vi samlet en række af de aktiviteter og oplevelser der sker for børn og voksne i Roskilde, Frederikssund, Holbæk og Lejre

Caféer og lokale smagsoplevelser i Roskilde

Er du til en ægte lokal og hyggelig oplevelse når du besøger byen?

Måske på jagt efter et lækkert styk kage, en lokal-brygget øl eller en kaffe på et lokalt kafferisteri? Lokal mjød og gårdbutik?

I Roskildes unikke og historiske rum, findes små cafeer, risterier, bryggerier og gårdbutikker. Vi har samlet en række nedenfor. 

Vinterferie i Fjordlandet

Vinterferie i Fjordlandet

Den dejlige vinterferie er vist ikke til at komme udenom! Frederikssund og Holbæk kommuner holder vinterferie i uge 7 mens der i Lejre og Roskilde holdes Vinterferie i uge 8! Der er altid noget at lave på de mange skønne attraktioner, museer og ikke mindst i naturen!

Det er fastelavntid, museumstid, kælketid og hvad med at prøve kræfter med vinterbadning?

Nedenfor har vi samlet en række af de aktiviteter og oplevelser der sker for børn og voksne i både uge 7 og 8.

Restauranter - Decemberåbent & nytårsmenuer

Få familien og venner samlet, kom i julestemning og book bord hos nogle af Roskildes fantastiske spisesteder og cafeer.

Har du hørt lyden af jul? Musik events i Roskilde

Lyden fra sommerens Roskilde Festival har knapt lagt sig, før der igen spilles musik i Roskilde.

Til forskel fra de solskinsfyldte sommeraftener, kan efterårets vejr dog være mere utilregneligt. Indendørsaktiviteter skal man dog ikke lede længe efter i Roskilde.

Kig med herunder, hvor vi har samlet en række forslag til oplevelser med musik som omdrejningspunkt!

9 julede oplevelser i Fjordlandet

I disse dage bliver himlen mørkere og mere grå. Men det behøver ikke gå ud over hverken humøret eller muligheden for fantastiske oplevelser, da julelys spreder sig overalt i Fjordlandet.

Kig med herunder, hvor vi har samlet en række forslag til aktiviteter og oplevelser i Holbæk, Frederikssund, Roskilde og Lejre. 

Roskilde centrum - Julestemning i byen

Tag på julebesøg i Roskilde i november og december. Byen er fyldt til bristepunktet med fine og hyggelige aktiviteter! Vi har samlet en række hyggelige oplevelser hvor du finder inspiration til vinterdagene i Roskilde. 

Stændertorvet - Roskildes middelalderkulisse

Tag på julebesøg i Roskilde i november og december. Byen er fyldt til bristepunktet med fine og hyggelige aktiviteter! Vi har samlet en række hyggelige oplevelser hvor du finder inspiration til vinterdagene i Roskilde. 

Julen på Roskildes museer og kulturinstitutioner

Tag på julebesøg i Roskilde i november og december og besøg og oplev de mange kulturinstitutioner og museer byde indenfor til hyggelige og lærerige oplevelser

Julemarkeder i Roskilde

Tag på julebesøg i Roskilde i november og december. Byen er fyldt til bristepunktet med fine og hyggelige julemarkeder! Vi har samlet en række hyggelige markeder nedenfor

Guide: Gyldne efterårsoplevelser i Fjordlandet

I disse dage bliver bladene gyldne og himlen langsomt mørkere og aktiviteterne rykker indenfor! Kig med herunder, hvor vi har samlet en række forslag til aktiviteter og oplevelser i Fjordlandet, som du kan nyde på egen hånd eller sammen med familien.

Har du hørt lyden af efteråret? #AlleTidersMusikby

Lyden fra sommerens Roskilde Festival har knapt lagt sig, før der igen spilles musik i Roskilde.

Til forskel fra de solskinsfyldte sommeraftener, kan efterårets vejr dog være mere utilregneligt. Indendørsaktiviteter skal man dog ikke lede længe efter i Roskilde.

Roskilde syder igen af 'feeling'

Teltet er rejst, billetterne for længst udsolgt og snart indtager stjerner fra hele verden scenerne på Roskilde Festival for 47 gang.

For mange er Roskilde Festival et højdepunkt på året og det tidspunkt på året, hvor Roskilde syder af en helt særlig energi.