Roskilde: Topplacering i vækst på overnatninger

​​​​​​​AlleTidersBedste i efterårsferien!

10/8/2019
Foto: VisitRoskilde

Efter succesen med ’AlleTidersBedste-posen’ fra vinterferien tidligere på året lancerer VisitRoskilde igen en bedste-pose med nye, spændende tilbud og oplevelser til den kommende efterårsferie.

Oktober 2017

I posen finder du masser af gode tilbud og inspiration til bedsteforældre og deres børnebørn til sammen at opleve Roskildes store udbud af aktiviteter i efterårsferien. Det giver nemlig gode, fælles oplevelser når bedsteforældre og børnebørn bruger tid sammen uden forældrene.

Når skoleklokken ringer ud og efterårsferien begynder, er det langt fra alle børn, der skal holde ferie med deres forældre. De mange aktive bedsteforældre er derfor en værdifuld ressource for de forældre, som må arbejde i stedet for at holde ferie med deres børn. Og når bedste åbner døren for børnebørnene og tager dem med ud i ferielandet, er der fokus på at bruge kvalitetstid sammen uden stress og jag.

”Mange bedsteforældre vil gerne skabe kvalitetsoplevelser, når de skal være sammen med børnebørnene, og det vil vi gerne hjælpe dem med gennem AlleTidersBedst-poserne”, fortæller vicedirektør i VisitRoskilde, Mette Holmgren. ”AlleTidersBedste-posen samler de bedste ferieoplevelser i og omkring Roskilde og giver masser af inspiration til at bruge byen på kryds og tværs” fortsætter Mette Holmgren. Som noget nyt indeholder posen til efterårsferien bl.a. en historisk skattejagt i byen med efterfølgende præmie og en oplevelsesbillet med en række rabatter og tilbud til bl.a. Lützhøfts Købmandsgaard, Sagnlandet Lejre, Hal 12 på Musicon, is hos Paradis og meget mere. Alt sammen noget som kun findes i AlleTidersBedste-poserne.

AlleTidersBedste-posen lanceres fra onsdag den 11. oktober og kan afhentes gratis resten af uge 41 samt hele uge 42 på Turistbureauet. Posen er tilrettelagt til børn i alderen 5-14 år, og der er lagt vægt på steder, der kombinerer ro, underholdning og anledning til historisk perspektiv gennem snak og gensidig nysgerrighed. AlleTidersBedste-posen er med andre ord pakket med inspiration, aktiviteter, overraskelser og mulighed for fordybelse – både på børnenes præmisser og af den mere ’mormoragtige’ slags.

AlleTidersBedste-posen kan afhentes fra onsdag d. 11. oktober og resten af uge 41 samt hele uge 42 på Turistbureauet, Stændertorvet 1, 4000 Roskilde. OBS: Poserne bliver uddelt så længe lager haves.

For yderligere info kontakt:

Vicedirektør, Mette Holmgren M: 31311760
E: mette@visitroskilde.dk