Erhvervsforum Roskilde

Turistchef bliver ny direktør

10/2/2019
Foto: Erhvervsforum Roskilde

Med virkning fra 1. juli 2019 bliver turistchef – og nuværende konstitueret direktør – Lara klingbeil udnævnt til permanent direktør for Erhvervsforum Roskilde

Pressemeddelelse, Roskilde 17/06/19

Med virkning fra 1. juli 2019 bliver turistchef – og nuværende konstitueret direktør – Lara Klingbeil udnævnt til permanent direktør for Erhvervsforum Roskilde.

”På bestyrelsens vegne er jeg rigtig glad for at vi har kunne få aftalen med Lara på plads” udtaler bestyrelsesformand Kasper Bæk og fortsætter,

”Lara har siden sin tiltræden som turistchef vist en høj faglighed, stærke samarbejdsevner såvelinternt som eksternt og ikke mindst en ledelsesmæssig tilgang, som vi er meget tilfredse med og det er netop derfor vi har tilbudt Lara at blive direktør for Erhvervsforum Roskilde.”

Da Lara også fortsat har ansvaret for driften af vores turistdel, betyder dette også et større ansvar til primært chefkonsulent Allan Lyhne i Erhvervsforum.

Med den udvikling vi er i gang med så går vi fremtiden i møde med stor optimisme og føler at den nye organisering og det hold vi nu har samlet er meget kompetent.

Dog vil vi efter sommer kigge efter yderligere en medarbejder som kan være med til at udvikle specielt vores erhvervsdel endnu mere til gavn og glæde for såvel medlemmerne af foreningen, men også som del af vores forpligtelser på erhvervsfremme overfor Roskilde Kommune.

Det overlader vi fra bestyrelsens side dog trygt til Lara og resten af organisationen at få på plads. Spørgsmål til ovenstående kan rettes til bestyrelsesformand Kasper Bæk på tlf. 25270590.
På bestyrelsens vegne

Kasper Bæk Bestyrelsesformand