RAGNAROCK PROTESTERER

RAGNAROCK PROTESTERER!

Hør bl.a. Burnin Red Ivanhoe, de underjordiske og Niels Skousen når RAGNAROCK i samarbejde med Gimle slår dørene op til ’RAGNAROCK Protesterer!’ Oplev koncerter, talks, debatter, interviews og gå med på særomvisning, som fra vidt forskellige vinkler kaster lys og lyd på politisk musik før og nu.

Burnin Red Ivanhoe og Niels Skousen er hovednavnene, når RAGNAROCK i samarbejde med Gimle slår dørene op til ’RAGNAROCK protesterer!’ Oplev koncerter, talks, debatter, interviews og særomvisninger, som fra vidt forskellige vinkler kaster lys og lyd på politisk musik før og nu.

Der er musik, der går til kanten. Der er musik, som forsøger at skubbe og flytte og prikke til dig og dine holdninger. At få dig til at se verden med øjne, du ikke før har brugt. Eller måske bekræfte dig i det, du allerede tænker.

I 1960’erne gav velstandsstigning og uddannelsesboom de unge et mentalt, socialt og økonomisk overskud til at være kritiske over for samfundets indretning og deres forældres levevis. Sammen med en ny generation opstod en musik-scene, hvor unge gennem musikken udfordrede seksualmoral, livsformer, samfundsstrukturer og det stigende forbrug.

Siden har den politiske musik slynget sig ind og ud ad årtierne gennem de seneste 50-60 år, med stadigt nye budskaber, stadigt nye kunstnere på scenen og stadigt nye drømme for fremtiden. Det er musik, der så fantastisk afspejler, hvad der rører sig i samfundet – hvad der optager folk.

Hvor er den politiske musikscene i dag? Føler nutidens politiske musikere, at de står på skuldrene af de gamle? Eller har de skabt deres eget? Det er nogle af de spørgsmål, vi jagter svar på med talks, debatter, interviews, live-numre og særomvisninger. Og så topper vi hele molevitten med live-koncerter: Burnin Red Ivanhoe, der udfordrede med syrerocken og siden har været et fast begreb i dansk musik gennem mere end 50 år. Og ingen ringere end Niels Skousen, der til stadighed fornyer den politiske musikscene med sange, der rammer tidens ånd.

Udstillingerne er åbne, cafeen serverer mad og drikkevarer, og det tætpakkede program giver en mulighed for at opleve museet i fuld udfoldelse. De enkelte dele af konceptet er inspireret af tapas-formatet: kort, men godt og altid en bid til…

Arrangementet afholdes på Ragnarock, Rabalderstræde 16, Musicon, 4000 Roskilde 

Tid, pris Sted


9. november, kl. 18:00 – 24:00 .

Køb billetter her

 

Del denne side

Opdateret af:

VisitRoskilde louise@visitroskilde
 

Kontakt

Adresse

Rabalderstræde 16
4000 Roskilde

Transport

Se geokoordinater

Longitude : 12.083045970888
Latitude : 55.628091857966