Restaurant Flammen

Restaurant Flammen er en dansk, familieejet restaurantkæde med restauranter fordelt i Danmark. Idéen til Restaurant Flammen stammer oprindeligt fra Fole Høkerkro i Sønderjylland. I dag er Restaurant Flammens restauranter placeret flere steder i landet, hvor den første åbnede i 2009 i Kolding. Værdierne på Restaurant Flammen stammer alle fra Fole Høkerkro, hvor en stor grillbuffet, med mad fra de bedste råvarer og visioner om, at alle gæster skal gøres tilfredse, fortsat bæres videre.

Forretter

Vi har altid minimum tre slags forretter - en fiskeanretning, dagens suppe med mere. 

Mindst 15 slags kød på grillen hver aften

Vi har altid minimum 15 slags kød på grillen. Vi har kød af mange forskellige slags, hvor du på grillen blandt andet finder oksespidsbryst, kalveculotte, Black Angus okseblomme, go’e ben og meget mere. Vi har oksemørbrad på grillen hver torsdag og søndag.

Tilbehør

Som tilbehør tilbyder vi altid minimum 10 slags varme retter og en salatbar med min. 50 varianter. Hertil serveres friskt brød, div. smør, dressinger og 3 slags saucer.

Del denne side

Opdateret af:

VisitRoskilde louise@visitroskilde
 

Kontakt

Adresse

RO's Torv
4000 Roskilde

Telefon

+45 44223351

Fakta

  • Køkken

    • Steaks

Transport

Se geokoordinater

Longitude : 12.100973
Latitude : 55.6412569