RO's Torv Shoppingcenter

RO's Torv

RO's Torv er et unikt shoppingcenter med fokus på design, kunst og arkitektur. Her finder I alt, hvad I har brug for, samlet på ét sted - danske og internationale tøjmærker, boligtilbehør, sportstøj, sko og meget mere.

RO’s Torv ligger i Roskilde og er et unikt shoppingcenter med fokus på design, kunst og arkitektur. De lyse og smukke omgivelser skaber en stemning og stil, som gør det til en særlig oplevelse at besøge centret.

RO’s Torv blev opført i 2003, men i 2006 blev det dog klart, at en udbygning var nødvendig. Derfor kunne man i 2009 præsentere et udbygget RO’s Torv, der var næsten dobbelt så stort som det oprindelige med i alt 47.000 m2.

RO’s Torv byder både på mange gode shoppingoplevelser i de 60 spændende specialbutikker og på skønne brunches, frokoster eller middage på en af de 10 lækre og hyggelige cafeer og restauranter. Herudover kan du også gå i biografen, træne i fitnesscenter, blive klippet, sætte din bolig til salg, handle dine dagligvarer og meget mere.

 

Centeret er indrettet med forskellig slags kunst og et smukt lysindfald, som giver jer en lys og anderledes shoppingoplevelse. RO's Torv huser 70 butikker, 15 spisesteder, en biograf, et fitnesscenter og 1.100 p-pladser.

 

"Valgfri

Del denne side

Opdateret af:

VisitRoskilde louise@visitroskilde
 

Kontakt

Adresse

Ro's torv
Københavnsvej 29
4000 Roskilde

Telefon

+45 46 38 06 80

Fakta

 • Branche

  • Blomster
  • Beklædning
  • Bolig & Gaver
  • Antikviteter
  • Beklædning/Sko

Transport

Se geokoordinater

Longitude : 12.100327
Latitude : 55.6413898