GUIDED TOURS: Gæster fra udlandet…?

Ta dine gæster med på historiske byvandringer på engelsk! De guidede rundvisninger starter foran Turistbureauet, Stændertorvet 1. Billetter koster 45 kr. pr. person og kan enten købes på dagen på Turistbureauet eller bookes på forhånd her

I vikingernes kølvand

Gå på opdagelse på Vikingeskibsmuseet i Roskilde og oplev de fem originale Skuldelev vikingeskibe, gå ombord på et rekonstrueret skib eller besøg et af de mange arbejdende værksteder.

Roskilde Domkirke - UNESCO verdensarv

Oplev 39 kongegrave i Roskildes smukke katedral - domkirkens arkitektoniske stilarter har bragt den på UNESCO's verdensarvsliste. Vi anbefaler varmt et besøg!

UGEKALENDER: Det sker!

Se hvad der sker i Roskilde i denne uge. l Roskilde foregår hver uge en lang række events for både børn og voksne. Her er et udpluk af dem!

Mjødens Dag 29. september

Vi fejrer mjøden med en stor event, hvor Danmarks bedste mjødbryggere samles og præsenterer deres bedste bud på den gamle nordiske drik. Kom og vær med. Smag dig gennem de forskellige mjødtyper, hør om bryggemetode, mjødens historie og om biavl. 

OVERSIGT: Jazz, Opera og Klassisk!

Fra spillemandsstævne til Schubertiade. Fra Opera i Hedeland til Opera i Palægården. Fra Roskilde Jazzdays til Sommerkoncerter i Roskilde Domkirke.

NYT: sommersejladser på Roskilde Fjord

Hver dag hele sommeren kan I komme med ud på smuk sejltur i Nationalpark Skjoldungernes Land! Ruten går fra Roskilde til Gershøj til Møllekrogen og tilbage igen!

BOOK: Guide til en unik Roskilde rundvisning

Skal du arrangere et virksomhedsbesøg eller en privat oplevelse ud over det sædvanlige? Book en af turistbureauets professionelle guider...

 

 

Nationalpark Skjoldungernes Land

"Tjek ud" i Nationalparken: Oplev istidslandskabets natur- og kulturhistorie. Nationalparkens 170 kvadratkilometer består af natur, kulturhistorie og nogle af de smukkeste landskaber i landet.