Aktivitetskalender: Det sker i Roskilde!

Se hvad der sker i Roskilde. Der foregår en række events for både børn og voksne. Søg i vores aktivitetskalender!

I vikingernes kølvand

Gå på opdagelse på Vikingeskibsmuseet i Roskilde og oplev de fem originale Skuldelev vikingeskibe, gå ombord på et rekonstrueret skib eller besøg et af de mange arbejdende værksteder.

Påskeferie i Fjordlandet

Oplev skønne forårs aktiviteter når påsken byder til hyggelig samvær i hele Fjordlandet

UDSOLGT: Påskerundvisninger Roskilde Kloster

Kom med på en af de spændende rundvisninger på Roskilde Kloster i påskedagene. Der er udsolgt til torsdag d. 18. april men du kan være med på en EKSTRA rundvisning langfredag kl. 12.30

Roskilde dyrskue

Roskilde Dyrskue 31. maj - 2. juni

Kom og klap hesten, spark til enorme traktordæk, smag på dansk landbrug og se kaninerne hoppe, når Dyrskuepladsens 35 hektarer fyldes med oplevelser, 2.000 dyr, masser af maskiner, lokalt madhåndværk, flotte shows og mange oplevelser for børn.  

Roskilde Domkirke - UNESCO verdensarv

Oplev 39 kongegrave i Roskildes smukke katedral - domkirkens arkitektoniske stilarter har bragt den på UNESCO's verdensarvsliste. Vi anbefaler varmt et besøg!

Nationalpark Skjoldungernes Land

"Tjek ud" i Nationalparken: Oplev istidslandskabets natur- og kulturhistorie. Nationalparkens 170 kvadratkilometer består af natur, kulturhistorie og nogle af de smukkeste landskaber i landet.

 

 

 

 

 

 

 

Det sker i Roskilde

RAGNAROCK - Museum for pop, rock & ungdomskultur

RAGNAROCK er et spændende oplevelsescenter der tager os med på opdagelse i musikkens farverige historie. Du får historien om en ungdomsgeneration, der skaber sin helt egen kultur, kommunikerer globalt gennem musikken og får enorm indflydelse på samfundsudviklingen.

Årets største events i Roskilde

Her finder I inspiration til jeres besøg i Roskilde. Hele året emmer Roskilde af store events og besøgsværdige begivenheder. Om du er til festival, Dyrskue, Madfestival eller Lysfest, så kan du opleve det i Roskilde.

BOOK: Guide til en unik Roskilde rundvisning

Skal du arrangere et virksomhedsbesøg eller en privat oplevelse ud over det sædvanlige? Book en af turistbureauets professionelle guider...