BOOK: Historiske byvandringer (Mandage i Juli & August)

Kom med på byvandring og oplev Roskildes historiske centrum og mærk historiens vingesus, mens du bliver klogere på de spændende historier, som gemmer sig bag de mange bygninger og steder.

Aktivitetskalender: Det sker i Roskilde!

Se hvad der sker i Roskilde. Der foregår en række events for både børn og voksne. Kigi vores aktivitetskalender!

BOOK: Med guide i Roskildes natur- og kulturlandskab (Mandage og onsdage kl. 15.00)

Se en bid af fjordlandet og hør om istidslandskabet og kulturpåvirkningen, som gør at dette stykke fjordland er valgt som nationalpark. VisitRoskilde har i samarbejde med Turleder Pia Bruun fra "Trek ViaPia" arrangeret spændende gåture på de unikke stier i nationalparken med udgangspunkt fra Roskilde Havn.

Badesøer og strande i Roskilde

Når varmen stiger os til hovedet, er det godt at kende til de fantastiske muligheder for en skøn dukkert i Roskilde 

I vikingernes kølvand

Gå på opdagelse på Vikingeskibsmuseet i Roskilde og oplev de fem originale Skuldelev vikingeskibe, gå ombord på et rekonstrueret skib eller besøg et af de mange arbejdende værksteder.

Roskilde Domkirke - UNESCO verdensarv

Oplev 39 kongegrave i Roskildes smukke katedral - domkirkens arkitektoniske stilarter har bragt den på UNESCO's verdensarvsliste. Vi anbefaler varmt et besøg!

I Roskilde spiller det! Se alle musikevents

Fra nye toner til gamle favoritter. Musikken spiller fra spillestederne i weekenderne og musikken spiller fra Orange Scene på den store Roskilde Festival. Musikken i Roskilde spiller under tag og under åben himmel og for ung som for gammel!

Torsdagstræf på Roskilde Havn

Der er altid en god grund til at blive lidt længere i Roskilde. En af dem er det ugentlige træf for klassiske- og veteranbiler ved Roskilde havn. Hver torsdag kan du se på flotte klassiske biler i den lune aftenssol.

BOOK: Sommerrundvisninger på GetSpirits Distillery

GetSpirits Distillery i Roskilde inviterer indenfor til rundvisninger, smagsprøver og røverhistorier fra distilleriet i Juni, juli og august

Nationalpark Skjoldungernes Land

"Tjek ud" i Nationalparken: Oplev istidslandskabets natur- og kulturhistorie. Nationalparkens 170 kvadratkilometer består af natur, kulturhistorie og nogle af de smukkeste landskaber i landet.

 

 

 

 

 

 

 

Det sker i Roskilde

RAGNAROCK - Museum for pop, rock & ungdomskultur

RAGNAROCK er et spændende oplevelsescenter der tager os med på opdagelse i musikkens farverige historie. Du får historien om en ungdomsgeneration, der skaber sin helt egen kultur, kommunikerer globalt gennem musikken og får enorm indflydelse på samfundsudviklingen.

Årets største events i Roskilde

Her finder I inspiration til jeres besøg i Roskilde. Hele året emmer Roskilde af store events og besøgsværdige begivenheder. Om du er til festival, Dyrskue, Madfestival eller Lysfest, så kan du opleve det i Roskilde.

Book: Sommerrundvisninger på Roskilde Kloster

Onsdage i skolernes sommerferie åbner Roskilde Kloster op for de populære rundvisninger. Rundvisningerne foregår kl. 11.00 eller kl. 14.00

BOOK: Guide til en unik Roskilde rundvisning

Skal du arrangere et virksomhedsbesøg eller en privat oplevelse ud over det sædvanlige? Book en af turistbureauets professionelle guider...

 

 

MusiconOnsdage

Musicons kreative iværksættere og kulturaktører er gået sammen om at fylde onsdag eftermiddage og aftener med spændende kulturelle oplevelser, muligheder for shopping og lækre kulinariske fristelser. Kom til MusiconOnsdage alle onsdage frem til d. 21. august