Aktivitetskalender: Det sker i Roskilde!

Se hvad der sker i Roskilde. Der foregår en række events for både børn og voksne. Kigi vores aktivitetskalender!

BOOK oplevelser og ture i Roskilde

Roskilde er rig på aktiviteter og oplevelser og et besøg på et af byens historiske museer er bestemt dét værdHer på siden kan I booke billetter, og vi opdaterer løbende siden med aktiviteter.

I vikingernes kølvand

Gå på opdagelse på Vikingeskibsmuseet i Roskilde og oplev de fem originale Skuldelev vikingeskibe, gå ombord på et rekonstrueret skib eller besøg et af de mange arbejdende værksteder.

Roskilde Domkirke - UNESCO verdensarv

Oplev 39 kongegrave i Roskildes smukke katedral - domkirkens arkitektoniske stilarter har bragt den på UNESCO's verdensarvsliste. Vi anbefaler varmt et besøg!

RO:KOST menuer 2019

RO:KOST menuer 2019 er offentliggjort: Fisk, gris, lam, ko, vildsvin, kylling eller ... ? Der er noget for enhver smag i årets ROKOST menuer. Her kan du få et overblik over restauranternes menu

Torsdagstræf på Roskilde Havn

Der er altid en god grund til at blive lidt længere i Roskilde. En af dem er det ugentlige træf for klassiske- og veteranbiler ved Roskilde havn. Hver torsdag kan du se på flotte klassiske biler i den lune aftenssol.

I Roskilde spiller det! Se alle musikevents

Fra nye toner til gamle favoritter. Musikken spiller fra spillestederne i weekenderne og musikken spiller fra Orange Scene på den store Roskilde Festival. Musikken i Roskilde spiller under tag og under åben himmel og for ung som for gammel!

Nationalpark Skjoldungernes Land

"Tjek ud" i Nationalparken: Oplev istidslandskabets natur- og kulturhistorie. Nationalparkens 170 kvadratkilometer består af natur, kulturhistorie og nogle af de smukkeste landskaber i landet.

 

 

 

 

 

 

 

Det sker i Roskilde

RAGNAROCK - Museum for pop, rock & ungdomskultur

RAGNAROCK er et spændende oplevelsescenter der tager os med på opdagelse i musikkens farverige historie. Du får historien om en ungdomsgeneration, der skaber sin helt egen kultur, kommunikerer globalt gennem musikken og får enorm indflydelse på samfundsudviklingen.

Årets største events i Roskilde

Her finder I inspiration til jeres besøg i Roskilde. Hele året emmer Roskilde af store events og besøgsværdige begivenheder. Om du er til festival, Dyrskue, Madfestival eller Lysfest, så kan du opleve det i Roskilde.

Oplevelser på fjorden - Kajak, SUP

og guidede oplevelser i naturen! I Roskilde siger vi: Velkommen udenfor.

BOOK: Guide til en unik Roskilde rundvisning

Skal du arrangere et virksomhedsbesøg eller en privat oplevelse ud over det sædvanlige? Book en af turistbureauets professionelle guider...

 

 

MusiconOnsdage

Musicons kreative iværksættere og kulturaktører er gået sammen om at fylde onsdag eftermiddage og aftener med spændende kulturelle oplevelser, muligheder for shopping og lækre kulinariske fristelser. Kom til MusiconOnsdage alle onsdage frem til d. 21. august