EFTERÅRSFERIE - Roskilde i børnehøjde

Det bliver ikke kedeligt, når museerne i Roskilde inviterer børn forældre og bedsteforældre til en #AlleTidersEfterårsferie

Hent en AlleTidersBedste - pose på turistkontoret

I uge 42 kan man på VisitRoskilde turistbureau hente en gratis  "AlleTidersBedste"-pose fyldt med inspiration til efterårsferien.

LYSFEST på Kulturstrøget fredag d. 2. november

Glæd dig allerede nu til en festlig og uhyggelig aften! Det bliver en magisk aften, hvor bymidtens stræder, mellemrum, tårne og pladser indhylles i lys, lyd, aktiviteter og et magisk optog.

UGEKALENDER: Det sker!

Se hvad der sker i Roskilde i denne uge. l Roskilde foregår hver uge en lang række events for både børn og voksne. Her er et udpluk af dem!

Julemarked på Stændertorvet i Roskilde

Ansøg om julehytte på Stændertorvet

Der er skruet helt op for julehyggen når Stændertorvets julemarked åbner til december 2018. Vil du være med? så send en ansøgning her

Årets største events i Roskilde

Her finder I inspiration til jeres besøg i Roskilde. Hele året emmer Roskilde af store events og besøgsværdige begivenheder. Om du er til festival, Dyrskue, Madfestival eller Lysfest, så kan du opleve det i Roskilde.

RO:KOST Madfestival 2018

Roskilde dækker op! I hele uge 41 kan du sætte dig til bords hos 11 restauranter i årets RO:KOST Madfestival! For 5. år gentager vi successen og inviterer indenfor til 2-retter med lokale råvarer.

BOOK: Guide til en unik Roskilde rundvisning

Skal du arrangere et virksomhedsbesøg eller en privat oplevelse ud over det sædvanlige? Book en af turistbureauets professionelle guider...

 

 

Det sker i Roskilde

I vikingernes kølvand

Gå på opdagelse på Vikingeskibsmuseet i Roskilde og oplev de fem originale Skuldelev vikingeskibe, gå ombord på et rekonstrueret skib eller besøg et af de mange arbejdende værksteder.

Roskilde Domkirke - UNESCO verdensarv

Oplev 39 kongegrave i Roskildes smukke katedral - domkirkens arkitektoniske stilarter har bragt den på UNESCO's verdensarvsliste. Vi anbefaler varmt et besøg!

Nationalpark Skjoldungernes Land

"Tjek ud" i Nationalparken: Oplev istidslandskabets natur- og kulturhistorie. Nationalparkens 170 kvadratkilometer består af natur, kulturhistorie og nogle af de smukkeste landskaber i landet.

 

 

 

 

 

 

 

Det sker i Roskilde

RAGNAROCK - Museum for pop, rock & ungdomskultur

RAGNAROCK er et spændende oplevelsescenter der tager os med på opdagelse i musikkens farverige historie. Du får historien om en ungdomsgeneration, der skaber sin helt egen kultur, kommunikerer globalt gennem musikken og får enorm indflydelse på samfundsudviklingen.