Roskilde Unplugged -live musik i hele byen

Glæd dig til 2 fantastiske dage, når Roskilde Unplugged spiller musik i hele Roskilde bymidte fredag og lørdag første weekend i maj!

Sammen med INSP Sound præsenterer Roskilde Handel over 35 bands på 8 forskellige scener fordelt over hele Roskildes midtby.

Programmet er fyldt med alt fra klassiske jazzkvarteter og til spændende og ny pop musik. Musikken spredes ud over hele byen og vil foregå på Roskildes pladser og baggårde!

Musikprogrammet er næsten klar, vi håber på ligeså godt vejr som sidste år og glæder os til igen at åbne op for Roskilde Unplugged - en lille musikfestival med store drømme.

Festivalen foregår fredag og lørdag i butikkernes åbningstid, hvor fredag er Open By Night. Igen i år er musikprogrammet et stort varieret udbud af mange forskellige genrer ligesom der vil være uventede overraskelser...

UDEN MAD OG DRIKKE....

Hvert år er der kommet flere og flere mennesker til byen i disse dage - og erfaringerne viser at mange til stadighed savner et større udbud af mad og drikke på gaderne og i nærheden af butikkerne og musikken.

Vi vil derfor hører om nogle af jer ville tage denne op? Måske er det dig der vil understøtte musikken og være den der sælger lidt at drikke eller spise...?
Du serverer måske allerede drikkevarer - men skulle du længere ud på gaden - eller tættere på en scene?

Der vil i år igen være 7 scener: Hestetorvet, Klosterstien (Algade 31), Duetorvet (Algade 5), Stændertorvet (Rådhushvælvingen), Holmboms Gård (Karen Olsdatter Stræde) og Jeppe Arts Gård.

Hvis du kan se dig selv være med til at krydre dagene med mad og drikke så kontakt os meget gerne - så vi sørger for tilladelse fra Roskilde Kommune. 

Hold dig opdateret på Roskilde Handels hjemmeside www.roskildehandel.dk eller Facebook-side 

 

Åbningstider / Tidspunkter

10/05/2019 - 11/05/2019 Fredag, Lørdag

Del denne side

Opdateret af:

VisitRoskilde louise@visitroskilde
 

Kontakt

Adresse

Algade 2
4000 Roskilde

Telefon

+45 46 36 37 35

Fakta

 • Type

  • Show
  • Store lokale begivenheder
  • Musik
  • For børn
  • Folkefest
  • Festival
  • Anden begivenhed

Transport

Se geokoordinater

Longitude : 12.0819282
Latitude : 55.6411164