Turforslag i Roskilde

Foto: Frida Gregersen

I Roskilde har vi gode muligheder for ture i kultur og natur på egen hånd. Ønsker du en guidet tur, kan du enten se på de ture, som allerede er sat i kalenderen, og hvis I er en gruppe, er der mulighed for at sende en forespørgsel til VisitRoskilde og guidekorpset

BOOK | Historiske byvandringer

Foto: Visit Roskilde

BOOK | Kildevandring for grupper

Foto: VisitRoskilde

Fyraftenstur | En historisk byvandring

Foto: VisitRoskilde

Book billet til unikke byvandringer og historiske ture i Roskilde

Kom med på unikke guidede ture med Trek ViaPia. Turene går i Nationalparken og nogle er med smagsoplevelser hos lokale aktører, med fx romsmagning, økologiske vine, spegepølser fra gårde og grillpølser til bålmaden fra lokal pølsemager.

Familietur | En historisk byvandring

Udvalgte dage i oktober og november Visit Roskilde byder på en rundvisning rundt i Roskilde centrum, hvor du kan genopleve historien, når vores guider fortæller om det gamle rådhus, det gule palæ og Roskilde domkirke.

Outdoor ture med guide

I Roskilde kan man opleve naturen på nært hold med guide! Snør vandreskoene og begiv dig ud på smukke ture hele året og få frisk vind i kinderne!

Outdoor oplevelser | BOOK HER

Foto: Kristofer Juel Poulsen

Guidede ture | TrekViapia

Foto: TrekViaPia

Grundsmag

Grundsmag spisehus og madskole er Roskildes nye spisested!  I spisehuset bliver der serveret hverdags mad og brunch, hvor alt mad selvfølgelig laves fra bunden. Grundsmag har Det Økologiske Spisemærke i Guld, og derfor er råvarerne 90-100% økologiske. Menukortet er sammensat ud fra bære...

Book gruppeture i Roskilde

Se på mulighederne for guidede ture i Roskilde med VisitRoskildes guidekorps og send os en forespørgsel. Så vender vi tilbage så hurtigt som muligt for at arrangere jeres guidede tur.

Turforslag på egen hånd

Har du lyst til selv at tage guidebogen i hånden eller bare selv at udforske mulighederne i Roskilde området, kan du finde vores top turforslag lige her.