Torvedag i Roskilde

Shop amok i Danmark bedste handelsby

Foto: Roskilde Kommune

Trænger du til en shoppetur med veninderne eller en afslappet kærestetur? Så kom til Roskilde.

I Roskilde finder I et mangfoldigt og spændende handelsliv. Her er der et bredt udvalg af butikker, der tilbyder noget for enhver smag og pengepung. Besøg RO's Torv shoppingcenter, tag til markedsdag på Stændertorvet eller gå på jagt i Roskildes mange genbrugs- og vintagebutikker.

Butik - Vikingeskibsmuseet
Museumsbutikken på vikingeskibsmuseet er en overset og unik perle når det handler om gaveideer og udvalg af smykker, tekstiler, tøj, brugsgenstande, legetøj og faglige bøger. Butikkens varer har inspiration fra vikingetiden og alt har et fint nordisk præg.
Museumsbutik - RAGNAROCK
RAGNAROCKS museumbutik tilbyder et bredt udvalgt af pop og rock relaterede varer. Blandt andet sælger butikken som de eneste sælger de originale Roskilde Festival Plakater i begrænset oplag samt i genoptryk. Museum RAGNAROCK gør det nu muligt for fans af rock og pop fra hele landet at købe varer med særlig affektionsværdi i ny online butik .
Butikker i Roskilde Centrum
Måske du leder efter en bestemt type butik eller varer? Få overblik over Roskilde Handels butikker.
Genbrug og vintage
Er du interesseret i vintage og genbrug, finder du i Roskilde gode muligheder for at gå på jagt efter spændende sager.
Hvad med en lille pause?
På Roskildes caféer og restauranter kan du få stillet sulten og tørsten på shoppingturen.
Husk en souvenir
Hos VisitRoskilde finder du souvenirs fra Roskilde til at tage med hjem eller sende til en ven.
Gallerier i Roskilde
Hvis du er interesseret i at købe lokalt kunsthåndværk med hjem, må du ikke snyde dig selv for et besøg i de mange små sidegade-gallerier.
Ting med historie: MUSEUMSBUTIK Roskilde Museum
I museets butik finder du et spændende udvalg af varer lige fra historiske smykker og legetøj til bøger, lokale drikke og meget mere. Mange af varerne kommer med en lille historie tilknytte. I butikken kan også købes billet til museets udstillinger samt museets forskellige arrangementer.