UDSOLGT: Påskerundvisninger Roskilde Kloster

Kom med på en af de spændende rundvisninger på Roskilde Kloster i påskedagene. Der er udsolgt til torsdag d. 18. april men du kan være med på en EKSTRA rundvisning langfredag kl. 12.30

BOOK: Guide til en unik Roskilde rundvisning

Skal du arrangere et virksomhedsbesøg eller en privat oplevelse ud over det sædvanlige? Book en af turistbureauets professionelle guider...

 

 

Byvandring på egen hånd

Gå på opdagelse i Roskildes 1000 årige historie og oplev bl.a. den underjordiske kirkeruin, jomfruklosteret samt Lise Nørgaards fødeby.

Book en guide til kildevandring

Kildevandring i Roskilde: Oplev de unikke og historiske kilder, som løber gennem byen

Lystfiskeri ved Roskilde Fjord

Kan man fiske i Roskilde Fjord? Ja, - er det helt korte svar! Faktisk finder du her noget af Danmarks bedste kystfiskeri.

Ugekalender: Det sker i ugen

Roskilde er fuld af interessante aktviteter, events og begivenheder hele året. Se hvad der sker i Roskilde i denne uge med vores ugekalender.

Kan du løfte troldkællingens sten?

Er du sulten på eventyr, kan vi anbefale en tur til halvøen Bolund. I.flg. sagnet blev Bolundstenen oprindeligt kastet af en troldkælling, som ville stoppe kirkeklokkernes ringen fra Roskilde Domkirke

Skovens Nat - Sov under åben himmel 25. maj

I anledning af Skovens Dag inviterer Nationalpark Skjoldungernes Land og Boserupgård Naturcenter alle til at sove i telt eller biuak under bøgetræernes kroner i Boserup Skov. Skal i med - ud under åben himmel? 

Oversigt over seværdigheder i Skoldungernes land

Nationalpark Skjoldungernes Land rummer en rigdom af natur- og kulturhistoriske værdier. Her på siden er anbefalet nogle besøgssteder og udflugtsmål i Roskilde kommune

Roskildes historiske kilder

Der er tre temaer, du ofte støder på når du besøger Roskilde: Et historisk gadebillede, de berømte kilder som byen er grundlagt på – og fjorden kun få skridt fra centrum. Ta på opdagelse i Roskilde!

7 grunde til at hoppe på cyklen og opleve Roskilde

Vi har samlet 7 cykelruter, hvor du kan få vind i håret, røde kinder og opleve Roskilde og omegn på cykel. Hop op på cyklen og oplev naturen - Rigtig god fornøjelse!