KOMMER SNART: RO:KOST 2019

Book billetter til årets RO:KOST

I uge 41 inviterer nogle af Roskildes bedste restauranter indenfor til en skræddersyet 2-retters menu med minimum 5 lokalt producerede fødevarer til en skarp pris på 250 kr.

Nu kan du booke billetter til årets RO:KOST madfestival. De deltagende restauranter er: Comwell Roskilde, Herslev Bryghus, Herthadalen, Mumm, Pipers Hus, Raadhuskælderen, Store Børs, Upstairs og WHY food & Cocktails. Bemærk: Restauranterne har ikke alle ens åbningsdage og tidspunkter. 

Upstairs

Restaurant Upstairs

Åbent hos Upstairs i RO:KOST ugen: mandag, tirsdag, onsdag, torsdag, fredag og lørdag

Restaurant Upstairs ligger smukt, lyst og venligt på 1. sal lige ved Stændertorvet i Roskilde og ejes og drives af Niels Hansen og Susanne Larsen, som begge har mange år i restaurationsbranchen bag sig. Køkkenet arbejder altid med friske råvarer, som købes hjem fra dag til dag. Bøfferne steges på grill, og restauranten rører selv isen og bager frisk brød hver dag. 

Store børs

Restaurant Store Børs

Åbent hos Store Børs i RO:KOST ugen: mandag, tirsdag, onsdag, torsdag, fredag og lørdag. 

Store Børs har sin placering på lystbådehavnen i Roskilde, hvor du kan nyde en dejlig middag med fantastisk udsigt til Roskilde Fjord. Her er smagen og de friske, sæsonbetonede råvarer altid i fokus, og det hele kan nydes i nordiske og moderne rammer. Har du lyst til en saftig bøf, en let frokost eller måske en oplevelsesmenu? Uanset hvad du vælger, så kan du altid være sikker på, at kvaliteten er på højeste niveau.

Herslev Bryghus

Herslev Bryghus

Åbent hos Herslev Bryghus i RO:KOST ugen: onsdag, torsdag, fredag og lørdag

Herslev Bryghus producerer økologisk øl og ligger i naturskønne omgivelser –  i Herslev tæt ved Roskilde Fjord. Til Ro:Kost Madfestival inviterer Herslev indenfor til middag inspireret af landbruget, råvarerne og naturen omkring Bryghuset. Der er kalve på markerne, korn af gamle landsorter, dygtige grønsagsproducenter i lokalområdet og bryggeriet leverer øl, der giver smag både i og til maden.

Comwell Roskilde

Comwell Roskilde

Åbent hos Comwell i RO:KOST ugen: mandag, tirsdag, torsdag, fredag, lørdag og søndag.

Med udsigt over Roskilde Fjord, egne bistader og nu også frugtplantage er et besøg hos Comwell Roskilde og deres køkken en oplevelse værd. Her står Rasmus Rasmussen i spidsen med fokus på lokale råvarer og ærlig mad samt dygtige og professionelle kokke. Restauranten bruger kun de bedste råvarer, og menuerne er sammensat efter årstidernes skiften. Comwell Roskilde samarbejder med den lokale biavler, som passer bistaderne og leverer årligt 250kg honning til køkkenet.

WHY Food & Cocktails

WHY Food & Cocktails

Åbent hos WHY i RO:KOST ugen: tirsdag, onsdag, torsdag, fredag, lørdag og søndag

WHY er Roskildes nye sted! Autentisk indretning, gastronomiske oplevelser og friske cocktails mødes. Hos WHY Food and Cocktails kan man opleve, hvordan nordiske råvarer møder asiatiske traditioner i en moderne sammensætning og giver noget for enhver smag.

Pipers Hus

Pipers Hus

Åbent hos Pipers Hus: mandag, tirsdag, onsdag, torsdag, fredag, lørdag og søndag

Pipers Hus ligger midt i naturskønne omgivelser i Byparken, Roskildes grønne oase. Restauranten byder på god og ærlig mad, lavet fra bunden og med masser af kærlighed. Fra Pipers Hus' stemningsfulde lokaler kan du også nyde udsigten over den smukke Roskilde Fjord.

Raadhuskælderen

Restaurant Raadhuskælderen

Åbent hos Raadhuskælderen i RO:KOST ugen: mandag, tirsdag, onsdag, torsdag, fredag og lørdag. 

Restaurant Raadhuskælderen ligger under Roskildes tidligere rådhus - kun 50 meter fra Roskilde Domkirke. Frokostkortet byder på lækkert dansk smørrebrød, mens aftenmenuen blandt andet står på grillretter fra lavastensgrill, dagens fiskeret og a la carte. Restauratør Jeanette Dalsgaard siger om RO:KOST: "Det er sjovt, når gæsterne får øjnene op for, hvilke muligheder der findes lige omkring Roskilde. Det er virkelig en øjenåbner for mange”. 

Mumm

Restaurant Mumm

Pia og Kenneth Kmiecik ejer Restaurant Mumm, som har eksisteret siden 2000. I en af de ældste sidegader i hjertet af Roskilde finder man den lille, intime og eksklusive restaurant, hvor der i køkkenet arbejdes med gode danske råvarer – lokale og årstidsrelaterede. Restaurant Mumms menukort er inspireret af det moderne nordiske, franske og spanske køkken og hos Restaurant Mumm bliver der kredset om og for ingredienser, oplevelsen og gæsten.

Herthadalen

Restaurant Herthadalen

Åbent hos herthadalen i RO:KOST ugen: mandag, tirsdag, onsdag, torsdag, fredag, lørdag og søndag

For enden af Nordeuropas længste allé, som er en del af Ledreborg Gods, ligger Restaurant Herthadalen smukt gemt i skovenNærhed og bæredygtighed ligger Herthadalens restauratør, Mikkel Jerger, nært, og derfor får de deres råvarer fra lokalområdet, Herthadalens egen urtehave og på Mikkels svampe- og ramsløgture i den omkringliggende skov.

ROKOST menuerne 2019

NYHEDER KOMMER TIL SEPTEMBER

 

 

 

 

Restauranterne er i fuld gang med at gøre klar til den særlige RO:KOST menu til uge 41! Der er gode råvarer, kreative tanker og kærlighed bag dem alle!

  

Fisk, gris, lam, ko, vildsvin, kylling eller ... ? Der er noget for enhver smag i årets ROKOST menuer. Her kan du få et overblik over restauranternes menuer;

Restauranter RO:KOST 2019 offentliggøres i august

Det er vores RO:KOST restauranter, som sørger for at de lokale råvarer kommer fra jord til bord, så vi alle kan få smag for det nære. Vi afslører hvilke restauranter der deltager i årets RO:KOST Madfestival her i august...

Følg VisitRoskilde på Instagram