Book jeres oplevelser i Roskilde

Roskilde er rig på aktiviteter og oplevelser og et besøg på et af byens historiske museer er bestemt dét værd. I kan også tage med på byvandring med professionelle lokalkendte guider eller få en unik oplevelse på de populære Klosterrundvisninger. Her på siden kan I booke billetter, og vi opdaterer løbende siden med aktiviteter. 

I kan også købe en souvenir med hjem fra besøget i Roskilde - produkterne bestilles online og kan afhentes på VisitRoskilde Turistbureau.

BOOK: Sommerrundvisninger på GetSpirits Distillery

GetSpirits Distillery i Roskilde inviterer indenfor til rundvisninger, smagsprøver og røverhistorier fra distilleriet i Juni, juli og august

BOOK: Med guide i Roskildes natur- og kulturlandskab (Mandage og onsdage kl. 15.00)

Se en bid af fjordlandet og hør om istidslandskabet og kulturpåvirkningen, som gør at dette stykke fjordland er valgt som nationalpark. VisitRoskilde har i samarbejde med Turleder Pia Bruun fra "Trek ViaPia" arrangeret spændende gåture på de unikke stier i nationalparken med udgangspunkt fra Roskilde Havn.

Book: Sommerrundvisninger på Roskilde Kloster

Onsdage i skolernes sommerferie åbner Roskilde Kloster op for de populære rundvisninger. Rundvisningerne foregår kl. 11.00 eller kl. 14.00

BOOK: Historiske byvandringer (Mandage i Juli & August)

Kom med på byvandring og oplev Roskildes historiske centrum og mærk historiens vingesus, mens du bliver klogere på de spændende historier, som gemmer sig bag de mange bygninger og steder.

KILDEVANDRING i ROSKILDE

OPLEV DE UNIKKE KILDER SOM LØBER GENNEM BYEN

Klik her og send en forespørgsel på en guidet tur

'MØD' ROSKILDES KENDTE FORFATTERE

MANGE HAR INTERESSANT TILKNYTNING TIL ROSKILDE

Klik her og send en forespørgsel på en guidet tur

RUNDVISNING: ROSKILDE DOMKIRKE

OPLEV UNESCOS VERDENSARV & KONGELIGE GRAVE

Klik her og send en forespørgsel på en guidet rundvisning


BYVANDRING I ROSKILDE

ENGANG VAR ROSKILDE DANMARKS HOVEDSTAD.

Klik her og send en forespørgsel på en guidet tur