Handelsbetingelser

De billetter, du køber hos VisitRoskilde, købes som Print Selv-billetter. Du betaler Print Selv-billetterne online og skal selv udskrive billetterne.

Billetterne er personlige og kan kun bruges én gang. Kopiering og overdragelse er ulovlig.

Betalingen posteres på dine kontoudtog som "VisitRoskilde" Betalingen foregår over SSL-krypteret sikker server og er godkendt af PBS. Det vil sige, at når du indtaster dine kortoplysninger, sendes de direkte til PBS. Vi gemmer således ikke dine kortoplysninger. Oplysningerne udveksles krypteret, og ingen andre end dig og PBS kan se dem. 

Når du betaler med betalingskort tillægges totalen et transaktionsgebyr til udsteder af betalingskort/PBS, som varierer meget fra kort til kort. Efter modtagelse af bestilling og betaling, kommer en kvittering og billetter frem på skærmen og samtidig bliver der sendt en e-mail med samme indhold til den e-mailadresse der er oplyst.

Vær opmærksom på at de enkelte udbydere kan have særskilt tillæg til handelsbetingelserne – de vil da fremgå af billetten.

Personlige oplysninger: VisitRoskilde videregiver ikke oplysninger om vores kunder til tredjepart og gemmer ikke følsomme oplysninger.

Vilkår vedrørende print-selv-billetter:

  1. Billetten SKAL printes på standard hvidt printerpapir i A4-format.
  2. Klip og riv IKKE i billetten. Kun hele billetter modtages som gyldige.
  3. Digitale billetter gælder til adgang i hele den periode, der er angivet på kvitteringen.
  4. Stregkoden på billetten scannes ved indgangen til attraktionen / ved afhentning af den købte vare.
  5. Billetten er et ihændehaverbevis.
  6. Billetterne kan ikke refunderes.
  7. VisitRoskilde og arrangøren forbeholder sig retten til at aflyse et arrangement, såfremt der er for få tilmeldte. Et arrangement kan senest aflyses 2 dage for afholdelse pr. mail. I tilfælde af aflysning fra VisitRoskilde vil kunden få refunderet fuld billetpris.
  8. VisitRoskilde og samarbejdspartnere kan ikke holdes ansvarlig for misbrug af billetten, hvis for eksempel der er printet flere eksemplarer af samme stregkode, stregkoden ikke er udstedt af VisitRoskilde eller billetten er benyttet af en anden person end den tiltænkte.
  9. Såfremt den modtagne vare ikke modsvarer det bestilte rettes henvendelse til udbyderen af produktet - oplyst som sælger på billetten. 
  10. Visitroskilde.dk tager forbehold for fejl og mangler i priser og beskrivelser.

 

Kontakt:

VisitRoskilde.dk (CVR nr.: 25852508)
Stændertorvet 1, 4000 Roskilde
Telefon: 4631 6565
E-mail: info@visitr...