Store børs Roskilde

Spis Lokalt

Foto: Store børs Roskilde

I disse tider kan det være svært at finde ud af, hvem der har åbent, og hvad man skal spise. Vi har samlet en guide til nogle af de steder i Roskilde, hvor du kan bestille take away-menuer. 
Husk at følge Sundhedsstyrelsens anvisninger i forbindelse med COVID-19

Siderne opdateres løbende...

Vi har inddelt mulighederne i kategorierne Aftensmad, frokost, brød og drikkevarer til den lette sult og tørst samt en oversigt over Fjordlandets lokale fødevarer producenter. 

AFTENSMAD - Take away og/ udbringning

Aftensmad take-away og levering direkte til din adresse. Vi har samlet en liste af de mange spisesteder i Roskilde som har særlige tiltag i denne tid. Siden opdateres løbende. VisitRoskilde tager forbehold for ændringer.

FROKOST - Take away og/eller udbringning

Frokost take-away og levering direkte til din adresse. Vi har samlet en liste af de mange spisesteder i Roskilde som har særlige tiltag i denne tid. Siden opdateres løbende. VisitRoskilde tager forbehold for ændringer.

Til den lille sult og tørst

Lokal kaffe, øl og bagerbrød - du kan i disse tider få take-away, to-go og bragt ud fra mange lokale ildsjæle i Roskilde. Vi har samlet en liste af de mange spisesteder i Roskilde som har særlige tiltag i denne tid.

Støt og køb Lokale fødevarer

På trods af den nuværende situation, bliver der heldigvis stadig produceret lækre fødevarer rundt omkring i Fjordlandet. Vi har samlet en række af de lokale råvareproducenter her