Har du hørt lyden af efteråret? #AlleTidersMusikby

Lyden fra sommerens Roskilde Festival har knapt lagt sig, før der igen spilles musik i Roskilde.

Til forskel fra de solskinsfyldte sommeraftener, kan efterårets vejr dog være mere utilregneligt. Indendørsaktiviteter skal man dog ikke lede længe efter i Roskilde.

På Gimle spilles der musik på fuld skrald henover efteråret, og på RAGNAROCK kan du selv udforske pop- og rockkulturens verden. Her venter der dig i sandhed en rutsjebanetur gennem musikkens historie fra 50'erne og op til i dag...

Det går lige i mellemgulvet, når højttalerne på RAGNAROCKs eventscene slipper kræfterne løs og lader den buldrende, bankende rockhistorie fylde rummet. I en serie på i alt ni aftener i 2018 fortæller nogle af Danmarks mest vidende rockeksperter om dansk og international rockhistorie i ord, billeder og musik, med afsæt i de største navne – og med volumenknappen vredet godt rundt. 

Kig med herunder, hvor vi har samlet en række forslag til oplevelser med musik som omdrejningspunkt!

Del denne side

#VisitRoskilde følg med på Instagram

 Besøg Roskilde, som i disse måneder står i smukke forårsfarver


7 grunde til at hoppe på cyklen og opleve Roskilde

Vi har samlet 7 cykelruter, hvor du kan få vind i håret, røde kinder og opleve Roskilde og omegn på cykel. Hop op på cyklen og oplev naturen - Rigtig god fornøjelse! 

Spil Dansk uge 44 i Roskilde

Spil Dansk Ugen - uge 44

Spil Dansk udbreder, udvikler og sætter fokus på dansk musik i uge 44

Det sker i Roskilde

RAGNAROCK - Museum for pop, rock & ungdomskultur

RAGNAROCK er et spændende oplevelsescenter der tager os med på opdagelse i musikkens farverige historie. Du får historien om en ungdomsgeneration, der skaber sin helt egen kultur, kommunikerer globalt gennem musikken og får enorm indflydelse på samfundsudviklingen.