"Jul på Stændertorvet" 2019:

"Valgfri

Hver weekend i december skruer vi helt op for julehyggen i Roskilde, når ”Jul På Stændertorvet” slår dørene op til 20 julehytter fyld til bristepunktet med julepynt, unikavarer, trækunst, dekorationer, keramik og alt godt til ganen.  

Roskildes middelalderkulisse

Stændertorvet i Roskilde har siden middelalderen været et knudepunkt i byen, og torvet er også den dag i dag et aktivt og levende torv – ikke mindst når der hver onsdag og lørdag afholdes Torvedag. Den smukke middelalderkulisse med Roskilde Domkirke og det gamle rådhus er også den perfekte ramme for et stemningsfuldt julemarked. Derfor er Roskilde Handel, Roskilde Kommune og VisitRoskilde igen i år gået sammen om at arrangere Jul på Stændertorvet.

Julehytter emmer af jul

Julemarkedet emmer af jul og du kan gå på julegave-jagt i 20 boder, som er fyldt til bristepunktet med keramik, strik, kunst, smykker, unika-varer, håndstrik, smukt kunsthåndværk, lammeskind, træhåndværk, dekorationer og ikke mindst julepynt.

Når juletravlheden er højst, kan du nyde lokale delikatesser, både kolde og varme, til at spise og til at drikke. Man kan altså varme sig på gløgg, nyde æbleskiver og varm økologisk chokolade, smage og købe lækre delikatesser. 

Juletoget kører rundt i byen og ægte rensdyr besøger også julemarkedet.

Kom og oplev Stændertorvet i Juleindpakning – hver weekend i december og ugen op til jul.


For oplysninger om Jul på Stændertorvet 2019, kontakt:

Roskilde Handel: info@roskildehandel.dk

 

"Valgfri

Del denne side

Hvor kan jeg parkere?

Adresse:
Stændertorvet
4000 Roskilde

Kort over parkeringsmuligheder i Roskilde bymidte