Julen i Roskilde 2018

Julen byder på mange hyggelige julemarkeder i Roskilde, hvor du kan klare dine julegaveindkøb i afslappede rammer og nyde den hyggelige julestemning.

Duften af gran og jul, besøg på de mange unikke markeder med kunsthåndværk, gammeldags julepynt, lokale råvarer og alt det midt i mellem. Lækre smagsprøver, julebag og drikke at varme sig på! En tur ned af Algade og skomagergade hvor I kan opleve julemanden, høre julemusik i gader og stræder og meget mere!

Ja! Der findes oplevelser for hele familien i Roskilde og vi garanterer julehygge på højeste plan!

Julekalender: Det sker i november og december

OVERSIGT: Vi har samlet de mange julemarkeder og juleaktiviteter i november og december i Roskilde! 

Har du hørt lyden af jul? Julen byder på herlig musik!

Kig med her! Vi har samlet en række forslag til oplevelser med musik som omdrejningspunkt! Julen byder på smuk og herlig sang og musik for alle! 

Restauranter - Decemberåbent, Jul- & Nytårsmenuer

Få familien og venner samlet, kom i julestemning, få varmen med glögg eller book bord hos nogle af Roskildes fantastiske spisesteder og cafeer.

Julemarked på Stændertorvet i Roskilde

Besøg julemarkedet på Stændertorvet

Der er skruet helt op for julehyggen når Stændertorvets julehytte åbner op første gang fredag d. 1. dec. Her er masser af godt til ganen, fine julegaver, lækre lokale lækkerier og sjove aktiviteter for børnene. 

9 julede oplevelser i Fjordlandet

Kig med herunder, hvor vi har samlet en række forslag til aktiviteter og oplevelser i Holbæk, Frederikssund, Roskilde og Lejre.