Vinterferie for børn i roskilde

Juhuuu!! Det er vinterferie ...

Besøg historiske Roskilde i vinterferien. Selvom bladene er faldet af træerne og vinden rusker, er Roskilde stadig fuld af oplevelser. Der findes ikke dårligt vejr - kun dårlig påklædning!

Udendørs vinteroplevelser i Roskilde

Besøg historiske Roskilde i de mørke vintermåneder. Selvom bladene er faldet af træerne og vinden rusker, er Roskilde stadig fuld af oplevelser. Der findes ikke dårligt vejr - kun dårlig påklædning!

Ørnens dag d. 26. februar

Ørnens Dag ved Jyllinge Havn

Kom og oplev Luftens majestæter, havørnene, lige her ved Roskilde Fjord søndag d. 25. Februar!

Vandrestier i Vikingernes fodspor

Snør vandreskoene og følg i vikingernes fodspor! Oplev den smukke natur i Roskilde samtidig med du får motion og frisk luft.

Træk i støvler og jakke og oplev Nationalparken

Træk i støvler og jakke og gå en tur i en af de store løvskove i Nationalpark Skjoldungernes Land. 

Oversigt over seværdigheder i Skoldungernes land

Nationalpark Skjoldungernes Land rummer en rigdom af natur- og kulturhistoriske værdier. Her på siden er anbefalet nogle besøgssteder og udflugtsmål i Roskilde kommune

Kom med ud i Naturen

Boserup Skov - Vinteroplevelser i naturen

Kom ud på Boserupgård Naturcenter d. 19. og d. 20. feb kl. 11-14 og byg din egen fuglekasse, lav foderkogler og andre sjove aktiviteter!

Vi har samlet en række skønne cykelruter lige her!

Hop op på cyklen og oplev naturen rundt om Roskilde. Bliv inspireret til en hyggelig endagstur eller blot et par timers luft på den tohjulede. Aldrig langt fra Fjorden, skyggefulde skove og marker!

Fjordstien - En cykelrute langs Roskilde og Isefjord

Fjordstien er en natursti langs Roskilde Fjord og Isefjorden og bringer dig tæt på kysten, hvor du kan se vandet, nyde duften og mærke brisen fra fjorden.