AlleTidersBedste pose | Børnenes ferier

Foto: VisitRoskilde
Begivenheder
Begivenheder
Besøg turistbureauet og hent en gratis ’AlleTidersBedste-pose’ fyldt med gode tilbud og inspiration til spændende oplevelser i efterårsferier og vinterferier.
Adresse

Stændertorvet 1

4000 Roskilde

Kontakt

E-mail:info@visitroskilde.dk

Hent en gratis ’AlleTidersBedste-pose’

Besøg turistbureauet og hent en gratis ’AlleTidersBedste-pose’ fyldt med gode tilbud og inspiration til spændende oplevelser i efterårsferier og vinterferier.

Når skoleklokken ringer ud, og ferien begynder, står mange aktive bedsteforældre klar til at holde ferie med børnebørnene, mens forældrene må arbejde.

Vi ønsker at hjælpe bedsteforældre med at finde inspiration til de allerbedste ferieoplevelser i og omkring Roskilde med ’AlleTidersBedste-posen’. I posen finder du både inspiration til oplevelser på Roskildes kendte attraktioner – men også mulighed for at få øjnene op for nye steder og unikke oplevelser. Vi håber dermed på at kunne hjælpe til med at både børn og ”bedster” får en alletiders ferie sammen fyldt med oplevelser, de kan se tilbage på”, fortæller Gitte Nielsen, kommunikationsansvarlig i VisitRoskilde.

Posen er tilrettelagt til børn i alderen 5-14 år, og der er lagt vægt på steder, der kombinerer ro, underholdning og anledning til historisk perspektiv gennem snak og gensidig nysgerrighed.

AlleTidersBedste-posen er med andre ord pakket med inspiration, aktiviteter, overraskelser og mulighed for fordybelse – både på børnenes præmisser og af den mere ’mormoragtige’ slags.

Adresse

Stændertorvet 1

4000 Roskilde

Åbningstider

12 Oct 20 / 17 Oct 20

mandagtirsdagonsdagtorsdagfredaglørdag

Måske også interessant for dig:

Sidst opdateret af