Hold møde i skoven - Restaurant Herthadalen

Foto: Herthadalen
Møder og konferencer
Venues
Hold mødet midt ude i skoven, og oplev en dag hvor roen og naturen kan være medskabende til et mere kreativt og succesfuldt møde. 
Adresse

Slangealleen 1

4320 Lejre

For enden af Nordeuropas længste allé, som er en del af Ledreborg Gods, ligger Herthadalen smukt gemt i skoven i Sjællands første Nationalpark, Skjoldungernes Land.
 
På Herthadalen er der blevet holdt mindeværdige arrangementer siden 1788 og frem til i dag.
Et unikt sted midt i ingenting, tæt på København med kun 30 minutter til centrum og nemt tilgængeligt via de store indfaldsveje.
På restauranten arbejder de med konceptet ”Mennesker og måltider”, og ynder at give alle vores gæster en gastronomisk oplevelse hvor bæredygtighed er i centrum.
Lokalerne er alle indrettet med nordisk æstetik for øje, og med plads til alt fra 2 - 200 pers.

Nationalparken rummer en helt særlig ro, og de mener på Herthadalen, at den kan kontribuere til et langt mere effektivt møde pga de rolige omgivelser.

Derudover bidrager naturomgivelserne også til, at I har mulighed for at holde pauser, hvor det sociale og kollegiale er i centrum.

Hos Herthadalen får I pulsen ned. Her er der i den grad højt til loftet, plads til kreativitet og mulighed for at fokusere på det faglige indhold og blive inspireret af omgivelserne I befinder jer i. 

Adresse

Slangealleen 1

4320 Lejre

Facilities

Venue

WIFI

Udenfor byen

Mellem151 og 300 personer

Det økologiske spisemærke bronze

WiFi Gratis

Mellem 101 og 150 personer

WiFi i fællesområde

Mellem 50 og 100 personer

Restaurant

Mellem 1 og 49 personer

Parkering

AV-udstyr

Aircondition

Måske også interessant for dig:

Sidst opdateret af