Lysfest på Kulturstrøget

Foto: VisitRoskilde
Begivenheder
Begivenheder
Lysfesten er et årligt tilbagevendende kulturevent og blev første gang afholdt i 2014. Allerede fra starten tiltrak begivenheden mange af byens borgere til en aften i skæret fra lysinstallationer og bølgende lysoptog. Siden er lysfesten vokset, og mange flere aktører er kommet til.
Adresse

Roskilde city centre

4000 Roskilde

Kontakt

Kom med 24. januar når Lysfesten er tilbage i Roskilde

Midt i den allermørkeste vintertid tager vi forskud på forårets komme med en magisk, lysende og farvestrålende oplevelse for både store og små.

Kom med ind bag facaden på Kulturstrøgets otte kulturhuse til spændende arrangementer og oplev lysinstallationerne i Kulturstrøgets gader og stræder. Gå med i lysoptoget, få varmen med noget godt at drikke, deltag i værksteder og meget mere.

Se program for aftenen

Lysfesten er et årligt tilbagevendende kulturevent og blev første gang afholdt i 2014. Allerede fra starten tiltrak begivenheden mange af byens borgere til en aften i skæret fra lysinstallationer og bølgende lysoptog. Siden er lysfesten vokset, og mange flere aktører er kommet til. de otte kulturaktører er Roskilde Bibliotek, Roskilde Museum, Byens kreative hus for børn ved Algade 31, Roskilde Domkirke, Byens Hus, Roskilde Kunstforening, Museet for Samtidskunst og Roskilde Kloster


Åbent over det hele

Lysfesten er arrangeret af Kulturstrøget, der løber fra Byens hus og til biblioteket. Netop Kulturstrøgets aktører åbner på aftenen dørene for helt specielle oplevelser i lysets skær.

Du kan også bruge aftenen på at gå en tur ned ad handelsgaden og opleve Open By Night, støde på det store, lysende lysfestoptog og lade dig bjergtage af den funklende virkelighed, du står midt i.

Det er gratis at deltage og museerne har fri adgang på aftenen.

 

Adresse

Roskilde city centre

4000 Roskilde

Åbningstider

24 Jan 20 / 24 Jan 20

Fri

15:00 - 21:00

Relaterede produkter

Opdateret af: