Roskilde Bibliotek

Foto: Sanne Aabjerg Kristiansen
Aktiviteter
Biblioteker
Adresse

Dronning Margrethes Vej 14

4000 Roskilde

Kontakt

E-mail:adm@roskilde.dk

Telefon:46 31 50 00

Roskilde Bibliotekerne består af seks biblioteker og en bogbus, der til sammen dækker hele Roskilde Kommune. Her kan du komme for at søge viden og låne bøger, magasiner, film og musik. Du kan søge stille fordybelse eller mødes med andre. Vi har et stort udbud af arrangementer, foredrag, børneteater, koncerter, it-kurser og events. I vores café på Roskilde Bibliotek byder vi på hjemmebagte boller, kage og sunde snacks. Her er højt til loftet og kort vej til både afslapning og underholdning. Tag en pause fra hverdagen og nyd livet for en stund.

Åbningstider:

Roskilde Bibliotek har åbent alle hverdage kl. 10-19, lørdag kl. 10-14 og søndag kl. 12-16 i vinterhalvåret (15./9.-15./4.). Cafeområdet på Roskilde Bibliotek har desuden åbent alle hverdage fra kl. 8 til 10, så du kan hente og låne reserverede materialer samt læse dagens aviser.

Bibliotekerne i Jyllinge, Viby, Gundsømagle, Gadstrup og Ågerup har åbent alle hverdage mellem kl. 7 og 22 og kl. 7-16 i weekenden. Her er ikke personale hele tiden, men du kan komme ind ved hjælp af dit sygesikringskort og en fircifret kode.

Brug biblioteket – det er dit!

Se alle åbningstider for Roskilde Bibliotekerne: https://www.roskildebib.dk/biblioteker

Adresse

Dronning Margrethes Vej 14

4000 Roskilde

Sidst opdateret af