Roskilde Dyrskue

Foto: Lena Devlen
Begivenheder
Begivenheder
Begivenheden er desværre aflyst/udskudt på grund af coronavirus. Tag hele familien med til Roskilde Dyrskue, Danmarks største dyrskue! Afholdes hvert år den første weekend i juni.
Adresse

Darupvej 19

4000 Roskilde

Danmarks største Dyrskue er i Roskilde

Kom og klap hesten, spark til enorme traktordæk, smag på dansk landbrug, se kaninerne hoppe og hør hønsene kagle. 
Vi har fyldt Dyrskuepladsens 35 hektarer med oplevelser og mere end 2.000 dyr, masser af maskiner, lokalt madhåndværk, flotte shows og mange oplevelser for børn.  

På Dyrskuet viser landmænd deres flotteste dyr frem og konkurrerer om at få de bedste bedømmelser. I ringene og i staldene kan publikum opleve bedømmelserne og komme helt tæt på dyrene.
Den enorme maskinudstilling viser det nyeste indenfor traktorer og i Spisekammeret kan publikum gå på opdagelse i smagen af dansk landbrug. Fødevareudstillingen byder også på madværksteder og masser af god mad.

Roskilde Dyrskue er oplevelser for hele familien – også for børnene. På børnescenen kan børene komme helt tæt på dyrene, og der er masser af  oplevelser at hente, når hesten skal strigles, fårene klippes, og koen malkes.

Det er nemt at komme til Roskilde Dyrskue – hent Appen Roskilde Dyrskue og se mere på www.roskildedyrskue.dk, hvor man også kan tilrettelægge sit helt eget program. Roskilde Dyrskue tilbyder gratis parkering.

 

 

Afholdes den 5.-7. juni.

Adresse

Darupvej 19

4000 Roskilde

Åbningstider

04 Jun 21 / 06 Jun 21

fredaglørdagsøndag

08:00 - 21:00

Roskilde Dyrskue

Måske også interessant for dig:

Sidst opdateret af