Torsdagstræf på Roskilde havn

Foto: VisitRoskilde
Begivenheder
Begivenheder
Begivenheden er desværre aflyst/udskudt på grund af coronavirus. Havnen vil være lukket for motorkøretøj, torsdage mellem kl.11-23.   
Adresse

Roskilde Havn

4000 Roskilde

Kontakt

Der er altid en god grund til at blive lidt længere i Roskilde. En af dem er det ugentlige træf for klassiske- og veteranbiler ved Roskilde havn. Hver torsdag aften fra april til oktober forvandler parkeringspladsen sig til et farverigt skue, der er ren guf for bilentusiaster og andre med benzin i blodet. Her finder du både rappe retro-sportsvogne, funklende flydere, beskedne hverdagsbiler fra tidligere tider og ’rullende bilprojekter’. Fælles for bilerne er, at de har minimum 25 år på bagen og stadig kører.

Biltræffet startede tilfældigt som et privat initiativ i 2005, da et lokalt ægtepar, var en tur på Roskilde Havn i deres egen klassiske bil. De fik lyst til at mødes med andre med samme passion, spredte ordet – og snart var to biler blevet til mange. Faktisk så mange, at du i dag kan tælle helt op til 500 biler på en lun sommeraften. Så der er masser af kulørte klassikere og ’veteraner’ at se på – og rig mulighed for at få en god snak med de stolte bilejere.

Snup også en bid mad i en af de mange madvogne!

Du kan opleve biltræffet hver torsdag kl. 17–22 fra sidste torsdag i april til sidste torsdag i september . Kom gerne i god tid, så du når at opleve det spektakulære syn, når de mange ’oldies’ cruiser rundt. 

Adresse

Roskilde Havn

4000 Roskilde

Facilities

Anden begivenhed

Marked

Musik

Udstilling

Show

Byfest

Store lokale begivenheder

Gratis adgang

Følg på:

Sidst opdateret af