Trek ViaPia

Foto: Trek ViaPia
Aktiviteter
Turforslag
Trek ViaPia arrangerer vandreture i Nationalpark Skjoldungernes Land. Guiden Pia er erfaren vandrer og har på sine ture fokus på natur, miljø, landskabs - og kulturhistorie om lokale personligheder og entusiaster. Pia tilbyder fx: Korte og lange dagsture / Faste onsdagsture"Tæt på naturen" ture for skoler og daginstitutioner.Stød til og gå med på Fitness walk-hold. Forskellige tempi og udfordinger. Fra 1/2  til 2 timer.
Adresse

4000 Roskilde

Kontakt

E-mail:trek@viapia.dk

Telefon:61 12 62 24

Website

Læs mere

Trek ViaPias guider kan lide at sætte fokus på et tema på en tur, den samme tur i forskelligt belyst kan ændre turoplevelsen. Derfor har udturen et tema og hjemturen en anden. I nationalparkens område har menneskelig aktivitet i høj grad kultiveret landskabet via jæger, bonde og godsejere og der er 1000 års historie at fortælle. Temaer kan være: Istiden geologisk, flint og kulturen set fra kristendommens indførelse eller socialvæsenet i området ved Sankt Hans hospital. Og ofte krydret med historie fra en personlighed fra den tid, der er fokus på. På hver eneste tur vil naturens liv give os en nu og her oplevelse.

 

HVEM SKRIVER: Pia Bruun, som er fortæller på disse sider, er opvokset ved Barrit skov og har boet rundt langs danske kyster, da hun jo har noget med vand....
 
Naturbeskyttelse og trivsel har fokus og hun har arbejdet som miljøtekniker og med sundheds- og trivselsformidling. Hun har nydt friluftslivet og har sejlet i kajak, vandret og stået på ski i Skandinavien, Frankrig, Spanien, Italien, Canada, på Grønland, Island, Aruba og Galapagos både alene og i grupper.
 
Kontakt Trek ViaPia på mail trek@viapia.dk og beskriv, hvad du/I har af tid, midler og krav til vandring og besøg på lokale seværdigheder i Fjordlandet og Nationalparkens smukke område. Vi sender en liste med afkrydsningsmuligheder inden for tema og steder at besøge, så vi kan strikke et rigtigt godt program sammen til dig /Jer
Adresse

4000 Roskilde

Facilities

Guidede ture

Vandreture

Naturoplevelser

For grupper

Sidst opdateret af