Udendørs sommerrundvisninger på Vikingeskibsmuseet

Foto: Werner Karrash
Begivenheder
Begivenheder
Som det eneste sted i verden, er Roskilde stedet at være, hvis du har lyst til at prøve at komme ombord på et ægte vikingeskib, opleve de originale vikingeskibe eller få en rotur på fjorden i traditionelle nordiske skibe
Adresse

Vindeboder 12

4000 Roskilde

Udendørs sommerrundvisninger: 

Hele sommeren kan du hver dag tage med på udendørs rundvisninger og bliver klogere på vikingernes verden. Vi tilbyder to forskellige rundvisninger, én der går tæt på museets rekonstruerede vikingeskibe og museets arbejde med at genskabe de originale skibe, og én der formidler historien om vikingerne i børnehøjde. 

Vild med viden om vikingernes skibe?

Sommerens rundvisninger foregår i museumshavnen, hvor vi vil gå tæt på museets 5 rekonstruerede vikingeskibe. Skibene vidner om vikingetidens specialiserede skibsfart, om krig, togter og handel, men også om museets årelange arbejde med at genskabe vikingetidens skibe.

I kan tage med på rundvisning om vikingernes skibe alle dage fra 27. juni - 31. august kl. 11.00 på engelsk eller kl. 13.00 på dansk.  

Kom med på togt i vikingernes verden! 

Vikingeskibsmuseet inviterer børn og voksne med ud på en spændende rejse i vikingernes verden! Vi dramatiserer en fortælling om krig og vikingetidens togter og formidler historien i børnehøjde. 

I kan tage med på familierundvisninger alle dage fra 27. juni - 31. juli kl. 12.30.

Få 50% rabat på din entrébillet til museet - se mere her

Adresse

Vindeboder 12

4000 Roskilde

Åbningstider

27 Jun 20 / 31 Aug 20

MandagTirsdagOnsdagTorsdagFredagLørdagSøndag

13:00 - 14:00

Måske også interessant for dig:

Se mere
Sidst opdateret af