RO:KOST MADFESTIVAL 2018

For fire år siden lancerede VisitRoskilde madfestivalen RO:KOST, der dels har til formål at fremme brugen af lokale råvarer blandt restauranterne i Roskilde, og dels ønsker at give festivalens mange gæster en spiseoplevelse fyldt med gode, lokale råvarer. 

Uden for Roskildes bygrænse findes der masser af dygtige og dedikerede fødevareproducenter, der hver især fremstiller unikke produkter og råvarer med smag, ærlighed og kvalitet i centrum. I uge 41 hylder RO:KOST Madfestival og Roskildes bedste restauranter alle disse delikate fødevarer, som bliver produceret i vores lokale spisekammer.

Smugkig på alle ROKOST menuerne...

Restauranterne er i fuld gang med at skræddersy en særlig RO:KOST menu, som vi i år afslører ugen op til at billetsalget går i gang

  

Fisk, gris, lam, ko, vildsvin, kylling eller ... ? Der er noget for enhver smag i årets ROKOST menuer. Her kan du få et overblik over restauranternes menuer;

Restauranter RO:KOST 2018

Det er vores RO:KOST restauranter, som sørger for at de lokale råvarer kommer fra jord til bord, så vi alle kan få smag for det nære. Se hvilke restauranter der deltager i årets RO:KOST Madfestival her...

NYHED: ROKOST særarrangementer fra uge 39

Vi varmer op til RO:KOST Madfestival når vi i samarbejde med en række lokale fødevareraktører inviterer på ture i marken, på smagsfulde rundvisninger og oplevelser om de lokale bryg-processer.

BOOK: Ølsmagning & charcuteri på Herslev Bryghus 25. sep.

Få en skøn lokal oplevelse ved fyraftenstid med kolleger, venner og familie i Herslevs hyggelige bryggeri og gårdbutik. På denne smagstur, kommer du til at opleve seks af årstidens frisktappede øl fra bryggeriet, mens bryggeren fortæller om øllet, processerne og gårdbryggeriet.

Læs om de lokale producenter bag RO:KOST

RO:KOST har fokus på de lokale råvareproducenter. De gør det med øje for kvalitet, ærlighed og med stor kærlighed...