RO:KOST MADFESTIVAL 2018

For fire år siden lancerede VisitRoskilde madfestivalen RO:KOST, der dels har til formål at fremme brugen af lokale råvarer blandt restauranterne i Roskilde, og dels ønsker at give festivalens mange gæster en spiseoplevelse fyldt med gode, lokale råvarer. 

Uden for Roskildes bygrænse findes der masser af dygtige og dedikerede fødevareproducenter, der hver især fremstiller unikke produkter og råvarer med smag, ærlighed og kvalitet i centrum. I uge 41 hylder RO:KOST Madfestival og Roskildes bedste restauranter alle disse delikate fødevarer, som bliver produceret i vores lokale spisekammer.

ROKOST Madfestival 2018

ROKOST 2018 TAK FOR I ÅR

Med rekordsalg på 3101 billetter til RO:KOST 2018 siger vi tusind tak for at så mange mennesker støtter op om Roskildes dining-week i uge 41! 

ROKOST menuerne 2018

Restauranterne er i fuld gang med at gøre klar til den særlige RO:KOST menu til uge 41! Der er gode råvarer, kreative tanker og kærlighed bag dem alle!

  

Fisk, gris, lam, ko, vildsvin, kylling eller ... ? Der er noget for enhver smag i årets ROKOST menuer. Her kan du få et overblik over restauranternes menuer;

Restauranter RO:KOST 2018

Det er vores RO:KOST restauranter, som sørger for at de lokale råvarer kommer fra jord til bord, så vi alle kan få smag for det nære. Se hvilke restauranter der deltager i årets RO:KOST Madfestival her...

NYHED: ROKOST særarrangementer fra uge 39

Vi varmer op til RO:KOST Madfestival når vi i samarbejde med en række lokale fødevareraktører inviterer på ture i marken, på smagsfulde rundvisninger og oplevelser om de lokale bryg-processer.

Læs om de lokale producenter bag RO:KOST

RO:KOST har fokus på de lokale råvareproducenter. De gør det med øje for kvalitet, ærlighed og med stor kærlighed...