Smagsoplevelser med udsigt

I Roskilde kan I nyde en fantastisk og unik udsigt til fjord, natur og kultur mens i nyder en skøn middag eller frokost på en af byens restauranter. Vi guider jer til de bedste udsigter lige her:

Del denne side

Sanketur og spiselige urter med Elemento

Book billet: Urtekursus og smagsoplevelse i Boserup d. 18. juni

Gå med mandag d. 18. juni kl. 17.30 – 18.30! Et unikt kursus ude i naturens spisekammer, med naturvejleder og forfatter Marianne Mark. Sammen gennemgår I hvordan de vilde skovurter kan bruges og du lærer at inddele dem i bladgrønt, grøntsager og krydderurter, så du lettere kan bruge dem i køkkenet.

 

Guide: Dagens vigtigste måltid

Prøv en af de mange brunch steder i Roskilde.

Book billet til: Sanketur og gourmet bålmad

Gå med søndag d. 24. juni! En unik sanketur i naturens spisekammer, kulturhistorie i Nationalpark Skjoldungernes land og en udsøgt "vild" middag skabt af kokken Gunnar Páll Gunnarsson.

 

UGEKALENDER: Det sker!

Se hvad der sker i Roskilde i denne uge. l Roskilde foregår hver uge en lang række events for både børn og voksne. Her er et udpluk af dem!

Roskilde Instagrammed @leonvranov

Den lokale fotograf Leon Vranov præsenterer jer her for hans favoritsteder i Roskilde. I en uge overtog han VisitRoskilde instagram, og nedenfor kan du se hans smukke billeder af naturen og byen Roskilde

INSPIRATIONS OVERSIGT: Madoplevelser i Roskilde

Roskilde byder på et væld af smagsoplevelser med kvalitet i fokus og i alle prisklasser. Gourmetmad, nordisk vikingemad, klassisk smørrebrød, økologi og meget mere.