Foto: Restaurant Herthadalen

Opdag de mange gode spisesteder i Roskilde

Foto: Restaurant Herthadalen

Spis og sov godt

Gå på opdagelse i de lokale smagsoplevelser, lokaltproducerede fødevarer og de spændende restauranter i Roskilde. 

Roskilde byder på et væld af smagsoplevelser med kvalitet i fokus og i alle prisklasser. Overvejer i at tilbringe en nat eller to i Roskilde er der mulighed for historiske og hyggelige rammer eller tæt på fjord og natur!

Nedenfor finder du en perlerække af Roskildes bedste cafeer, restauranter og overnatningsmuligheder!

Velbekomme og sov godt!

RO:KOST menuer 2019

RO:KOST menuer 2019 er offentliggjort: Fisk, gris, lam, ko, vildsvin, kylling eller ... ? Der er noget for enhver smag i årets ROKOST menuer. Her kan du få et overblik over restauranternes menu

INSPIRATIONS OVERSIGT: Madoplevelser i Roskilde

Roskilde byder på et væld af smagsoplevelser med kvalitet i fokus og i alle prisklasser. Gourmetmad, nordisk vikingemad, klassisk smørrebrød, økologi og meget mere. 

Cafeer, risterier og lokale oplevelser

Prøv en af de mange spændende og unikke steder i Roskilde når du skal have dagens skud kaffe eller stykke kage. I Roskilde har vi også lokale risterier, bryggerier og andre spændende lokale smagsoplevelser

Guide: Dagens vigtigste måltid

Prøv en af de mange brunch steder i Roskilde.

Solnedgang fra Comwell

Smagsoplevelser med udsigt

Roskilde Fjord, skov, natur eller en bid af Danmarks historien? På mange af Roskildes restauranter kan I nyde en dejlig middag med en unik udsigt! Velbekomme... 

MJØDENS DAG! D. 29. sep. fejres den gamle nordiske drik

Vi fejrer mjøden med en stor event, hvor Danmarks bedste mjødbryggere samles og præsenterer deres bedste bud på den gamle nordiske drik. Kom og vær med. Smag dig gennem de forskellige mjødtyper, hør om bryggemetode, mjødens historie og om biavl. 

Restauranter RO:KOST 2019

Se hvem der er med i RO:KOST 2019: Comwell, Raadhuskælderen, Herslev Bryghus, Herthadalen, Mumm, Pipers Hus, Store Børs, Upstairs, WHY Food and Cocktails, Grundsmag

Hoteller og Kroer i Roskilde

Hoteller & kroer

Roskilde har hoteller og kroer i mange typer og prisklasser. Alt fra store hotelkæder, stilfulde og historiske hoteller tæt på by, samt smukke historiske overnatningsmuligheder i naturskønne omgivelser.

Bed & Breakfast

Roskilde har B&Bs i charmerende og rolige boligområder, tæt på Roskilde centrum og i den smukke natur.

Camping & vandrerhjem

Roskilde har campingpladser, beliggende i naturskønne omgivelser direkte ned til badestrand, tæt på perlerækken af seværdigheder, forretninger, vandre- og cykelruter og hyggelige cafeer.

Sov i naturen

FRISK LUFT: Sov i naturen!

Oplev naturen, kulturhistorien og landskabet helt tæt på med overnatninger under åben himmel. I Roskilde har vi mange shelters med smukke udsigter, som du kan bruge helt gratis!