Foto: Restaurant Herthadalen

Opdag de mange gode spisesteder i Roskilde

Foto: Restaurant Herthadalen

Spis og sov godt

Gå på opdagelse i de lokale smagsoplevelser, lokaltproducerede fødevarer og de spændende restauranter i Roskilde. 

Roskilde byder på et væld af smagsoplevelser med kvalitet i fokus og i alle prisklasser. Overvejer i at tilbringe en nat eller to i Roskilde er der mulighed for historiske og hyggelige rammer eller tæt på fjord og natur!

Nedenfor finder du en perlerække af Roskildes bedste cafeer, restauranter og overnatningsmuligheder!

Velbekomme og sov godt!

INSPIRATION: Madoplevelser i Roskilde

Roskilde byder på et væld af smagsoplevelser med kvalitet i fokus og i alle prisklasser. Gourmetmad, nordisk vikingemad, klassisk smørrebrød, økologi og meget mere. 

Guide: Dagens vigtigste måltid

Prøv en af de mange brunch steder i Roskilde.

Solnedgang fra Comwell

Smagsoplevelser med udsigt

Roskilde Fjord, skov, natur eller en bid af Danmarks historien? På mange af Roskildes restauranter kan I nyde en dejlig middag med en unik udsigt! Velbekomme... 

Hold varmen og find hyggen i Roskilde

Slå dig ned på Roskildes hyggelige cafeer før eller efter en dag med masser af oplevelser. Når kulden sniger sig ind på os og aftenerne bliver længere og mørkere, kan man finde tid til hygge indendøre på nogle af de mange hyggelige steder i Roskilde

Bed & Breakfast

Roskilde har B&Bs i charmerende og rolige boligområder, tæt på Roskilde centrum og i den smukke natur.

Hoteller og Kroer i Roskilde

Hoteller & kroer

Roskilde har hoteller og kroer i mange typer og prisklasser. Alt fra store hotelkæder, stilfulde og historiske hoteller tæt på by, samt smukke historiske overnatningsmuligheder i naturskønne omgivelser.

Camping & vandrerhjem

Roskilde har campingpladser, beliggende i naturskønne omgivelser direkte ned til badestrand, tæt på perlerækken af seværdigheder, forretninger, vandre- og cykelruter og hyggelige cafeer.

Sov i naturen

FRISK LUFT: Sov i naturen!

Oplev naturen, kulturhistorien og landskabet helt tæt på med overnatninger under åben himmel. I Roskilde har vi mange shelters med smukke udsigter, som du kan bruge helt gratis!