Påskeoplevelser i Roskilde og omegn

Hvad skal I lave i påskeferien? Besøg Roskilde Museum med børnene og tag dem blandt andet med til ÆGTIVE aktiviteter. Vikingeskibsmuseet fejrer påsken i Knud Den Stores tegn!

 

  

Påske med vikingetidens største konge

Vikingeskibsmuseet og Knud Den Store!

Omvisning på roskilde museum

OVERSIGT: Roskildes museumsoplevelser

Roskilde er en historisk interessant by med mange muligheder for en stor museumsoplevelse!

Påske på Roskilde museum

Ægtiv påske på Roskilde museum

På Roskilde Museum er påsken ægget og aktiv!Kom forbi og vær med, når vi går helt amok i æg! Roskilde Museum holder en æggende og aktiv påske på museet, hvor vi pynter, smadrer og taler om æg.

Roskilde bibliotek

Indendørs vinteroplevelser i Roskilde

Besøg historiske Roskilde i de mørke vintermåneder. Find hyggen indendøre på de mange restauranter, cafeer, museer og biblioteker!

UGEKALENDER: Det sker!

Se hvad der sker i Roskilde i denne uge

Træk i støvler og jakke og oplev Nationalparken

Nationalpark Skjoldungernes Land rummer en rigdom af natur- og kulturhistoriske værdier. Træk i støvler og jakke og gå en tur i en af de store løvskove i Nationalpark Skjoldungernes Land. 

Udendørs vinteroplevelser i Roskilde

Besøg historiske Roskilde i de mørke vintermåneder. Selvom bladene er faldet af træerne og vinden rusker, er Roskilde stadig fuld af oplevelser. Der findes ikke dårligt vejr - kun dårlig påklædning!

Kom med ud i Naturen

Boserup Skov - Vinteroplevelser i naturen

Kom ud på Boserupgård Naturcenter d. 19. og d. 20. feb kl. 11-14 og byg din egen fuglekasse, lav foderkogler og andre sjove aktiviteter!

Påske oplevelser i Roskilde

Hvad skal I lave i påskeferien?

7 grunde til at hoppe på cyklen og opleve Roskilde

Vi har samlet 7 cykelruter, hvor du kan få vind i håret, røde kinder og opleve Roskilde og omegn på cykel. Hop op på cyklen og oplev naturen - Rigtig god fornøjelse!